G4Media.ro

Dan Barna: Ultimele fărâme de liberalism au fost strangulate astăzi în PNL.…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Dan Barna: Ultimele fărâme de liberalism au fost strangulate astăzi în PNL. Ce fel de liberal susține creșterea taxelor

Deputatul USR, Dan Barna, îi critică pe liberali în privința măsurilor fiscale pe care Guvernul Ciolacu ar urma să le implementeze, apreciind că „Nu mai există liberali în PNL” și că partidul s-an aliniat în spatele lui Ciolacu.

„Ultimele fărâme de liberalism au fost strangulate astăzi în PNL. Ce fel de liberal susține creșterea taxelor? Ce fel de liberal susține programul Ciolacu de ascundere a gunoiului sub preș? Cât de liberal e să ignori reformele din PNRR ca să protejezi câteva mii de sinecuriști și pensionari speciali? Ce fel de liberal asistă placid la pierderea a zeci și zeci de mii de locuri de muncă și închiderea a mii de firme? Dacă mai sunt liberali în PNL, astăzi nu s-au văzut. Am văzut în schimb un întreg partid aliniat cuminte în spatele lui Marcel Ciolacu și compania. USR a anunțat că se va opune cu toate mijloacele deciziei aberante de creștere a taxelor. Coaliția are toate soluțiile de-a gata în PNRR dar refuză să le aplice”, a scris Barna pe contul său de facebook.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. O fi avand Dan Barna dreptate, dar nu-si da seama ca e greu sa mai conteze ce zice, dupa ce n-a inteles de ce Ciolos i-a propus sa nu mai candideze la conducerea partidului dupa fuziune, dupa ce a zis ca el nu e las si nu se sperie de competitie, dupa ce a psd-izat usr-ul, si dupa ce a dat masina peste el conducand o trotineta

    • Misiunea lui Ciolos a fost sa loveasca in USR. Dupa ce a facut asta s-a retras.

    • Așa e, n-ar fi trebuit să mai candideze, dar din considerente diferite, fără nicio legătură cu spusele celui a cărui limbă prezintă inserții atât de clare din lemn de esență tare…

  2. Psd-iști sub acoperire. Au revenit la matcă pe față.

  3. Unul rațional și patriot (dacă aveți în partid). În țara asta unele multinationale fac afaceri de miliarde, exploatează resursele (având în vedere redevențele plătite termenul corect este – le jefuiesc cu acord politic), externalizează profitul prin tot felul de plăți către firma mamă și noi vrem să nu-i impozităm. Liberalism = jaf?

    • Am intrat aici ca sa aprob comentariul tau. Dar nu cred ca are cine sa inteleaga ceva pe acest site turbat neoliberal. Oamenii de aici sunt cei mai mari aparatori ai multinationalelor si ai profiturilor lor imense neimpozitate.

    • @ Vivian
      Scumpa Mea
      Daca multinationala LukOil era poveste de comentat aici, probabil te apuca amnezia.