G4Media.ro

BREAKING Spitalul din Urziceni, al doilea scandal într-o singură zi: un bărbat…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

BREAKING Spitalul din Urziceni, al doilea scandal într-o singură zi: un bărbat de 32 de ani a fost găsit mort acasă după ce azi-noapte a fost tratat la spital / Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă și neglijență în serviciu

Un bărbat de bărbat de 32 de ani a murit acasă, luni dimineață, după ce azi-noapte a fost tratat la Spitalul din Urziceni. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă și neglijență în serviciu, potrivit unui comunicat al poliției.

Bărbatul era originar din Fierbinți-Târg.

Acest caz vine după ce o femeie a născut pe trotuarul din fața spitalului din Urziceni pentru că spitalul ar fi refuzat să o interneze. Și în acest caz e o anchetă în derulare.

Spitalul din Urziceni e condus de managerul Daniela Elena Ianuș și e în subordinea primăriei Urziceni, condusă din 2004 de primarul Constantin Sava.

Comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița:

La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Fierbinții de Jos, ar fi decedat în locuința sa.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițisti, precum și un echipaj al ambulanței care a constatat decesul bărbatului, ce a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Din verificările efectuate a reieșit că, pacientul s-ar fi prezentat în cursul nopții trecute, la o unitate medicală, din municipiul Urziceni, unde a primit îngrijri medicale, ulterior, revenind la domiciliu, unde a decedat.

În continuare, se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Managerul pleaca cu primarul. Cum primarul e ales pe viata…

  2. In 2007 am iesit cu masina pe camp, pe E85, langa Urziceni. A ajuns politia si o ambulanta, chemate de trecatori. Eu eram putin taiat in palma, cei de pe ambulanta ma intreaba daca am nevoie de ajutor si ma roaga sa le semnez deplasarea. II intreb daca ma pot spala pe mana si bandaja. Imi spun ca ambulanta pe care o folosesc nu e loc steril si pentru dezinfectare si bandajare ma duc la Spitalul de Urziceni. Le multumesc si le spun ca nu e nevoie, ma descurc singur. Ce inspirat am fost!

  3. Buna Ziua

    Acelasi lucru se intampla la Spitalul Judetean, Pitesti.
    Se merge la urgente se dau calmante, nu ti se face internare pt mai multe investigatii, te trimit acasa, in 1-3 sapt dupa ce au mers la urgente au fost persoane care au murit.
    Pe langa faptul ca se sta la urgemte si 10 ore.
    Datorita ne profesionalismului personalului medical si cel de triere.
    Personal ne insteuit corect, iar cei instruiti nu pot merge in system deoarece totul e pe pile si relatii.
    Am ajuns acolo cu un parinte care nu putea sa stea in fund de dureri, dupa 8 ore si plansete pe hol am intrat inauntru, i sa facut un calmant dar durerile inca erau la fel de pronuntate in zona abdominala si gkeznele picioarelor, iar medicul spune mergeti acasa ca va va trece, timp in care durerile inca erau insuportabile. Ni sa spus ca e o durere de la rinichi, dupa care am mers in bucuresti cu propria masina la alt spital unde am primit diagnostic de cancer Ovarian graful 4.
    Daca mergeam acasa cum s-a recomandat de la spitalul judetean Pitesti Urgente si luam antibiotice si calmante ce se intampla
    Asta nu este un caz singular.