G4Media.ro

Ministerul Educației publică în Monitorul Oficial peste 2.160 de nume de copii…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ministerul Educației publică în Monitorul Oficial peste 2.160 de nume de copii din familii sărace, fără nicio protecție a identității acestora / Lista cuprinde beneficiarii ajutorului de 200 de euro ca să-și cumpere calculatoare

Lista elevilor care primesc 200 de euro ca să își cumpere calculatoare a fost publicată în Monitorul Oficial. Contestațiile se depun în perioada 10-13 iulie, conform calendarului oficial. Lista inițială cuprinde aproape 2.170 de beneficiari, numărul lor fiind mai mare ca anul trecut. Deși există un Regulament general privind protecția datelor (GDPR), acesta este folosit selectiv de Ministerul Educației atunci când publică datele elevilor, scrie Edupedu.ro.

În lista publicată în Monitorul Oficial apar următoarele date de identificare: numele solicitantului major care a depus cererea, județ, localitate, numele unității de învățământ, numele elevului minor.

Pentru anul 2022, aproape 2.000 de elevi au fost selectați de Ministerul Educației pentru a primi 200 de euro, ajutor financiar, ca să-și cumpere calculatoare.

Citește integral pe Edupedu.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Amenda 1% din cifra de afaceri.

  2. 200 euro ca sa-si cumpere calculatoare? ce calculator iti poti cumpara cu 200 de euro?

  3. Oare unde o fi gasit-o Iohannis pe tipa asta care vrea sa dea impresia de ministru?! Zici c-a iesit in permanenta de la schimbul 3, e ravasita toata. Dar cea mai funny explicatie a fost aia cu camerele video la bac: elevii aveau camere in nasturi cu care postau direct pe grupuri de whatsapp. Sa-i zica cineva acestei individe ca este nevoie si de un telefon pentru asta.

  4. Asta este lista de produse disponibile/ieftine pentru trafic de persoane ? Doamna deca este un pic normală la cap ?