G4Media.ro

Gorghiu: Noi avem întotdeauna resurse de prezidenţiabil / E prematur să discutăm…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Gorghiu: Noi avem întotdeauna resurse de prezidenţiabil / E prematur să discutăm despre alesul pentru prezidenţiale / Această preocupare în acest moment în interiorul PNL nu există

Ministrul Justiţiei, vicepreședintele PNL Alina Gorghiu, a declarat, joi seara, la Digi24, că liberalii nu se preocupă în acest moment de găsirea prezidenţiabilului pentru anul viitor, însă întotdeauna PNL a avut resurse în acest sens. Gorghiu declară, însă, că este prematur să se discute acest subiect în 2023, relatează News.ro.

„Noi avem întotdeauna resurse de prezidenţiabil (…) Sunt absolut convinsă că vom găsi acea resursă în interiorul partidului. Momentan nu s-a făcut această selecţie. E prematur să discutăm despre alesul pentru prezidenţiale, în condiţiile în care suntem la jumătatea lui 2023”, a declarat Alina Gorghiu.

Aceasta a precizat că, până acum, PNL a mers cu preşedintele partidului la alegerile prezidenţiale: ”Până acum, Partidul Naţional Liberal a optat pentru genul acesta de candidatură. Preşedintele partidului a fost cel promovat pentru candidatura la prezidenţiale. Însă, daţi-mi voie să vă spun cu toată responsabilitatea, că această preocupare în acest moment în interiorul Partidului Naţional Liberal nu există”.

Ministrul Justiţiei a explicat că liberalii sunt concentraţi pe actul de guvernare, având în vedere recenta rotativă care s-a produs şi tensiunile din societate.

”S-a produs rotativa acum 2 săptămâni, avem de pus la punct un mecanism cu noul guvern, noul premier, trebuie să punem în aplicare un program de guvernare într-un context foarte complicat”, a adăugat Alina Gorghiu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. Vrea să zică că dânsa e pregătită să facă șpagatul pentru orișicine, cu singura condiție să-l facă pe terasa din Dealul Controcenilor…

  2. Nu mai votam candidatii PNL nici daca ar fi singurii de ales!

    • Cita vreme voteaza doar membrii de partid candidatii decenti nu au nici o sansa. Singura sansa e o participare masiva la alegeri care sa voteze impotriva PSD/PNL. Greu de crezut ca se va intimpla asa ceva.

    • Valjeane, tu si Jean o sa votati hAUR, ca si data trecuta.
      Nu te mai picura aiurea pe aici ca-ti patezi uniforma!
      Spune- si lu’ alalalt.

  3. Da, madam, voi aveți candidați? Am văzut cum v-ați chinuit realmente sa găsiți candidat la Primăria Generală de câteva alegeri încoace, când ați dat-o pe naționaliști expirați pana la candidatul neoficial al USR. Sa vorbim ce chinuială a fost sa va găsiți și președinte de partid de vreo 3-4 încoace (inclusiv madam), iar acum aveți cel mai limitat (inclusiv verbal) general din structuri. Câtă dezamagire. Îmi e groaza când ma uit la sondajele despre AUR, numai și numai din cauza PNL.

    • Mudava traieste? ar fi un plus pentru pnl

  4. alinuta, aroganta si nesimtirea se platesc,
    vedem la urmatoarele alegeri ce mai ramine din voi.
    pregatesc un cazan cu smoala mai speciala pentru pnl-isti.

  5. După delapidarea banului public+alianță cu comuniștii,nu cred că veți mai avea vreodată puterea .Aur-Here We go

  6. Se poate sa aveti candidati cu care sa ne pacaliti iar la alegeri. Insa, chiar ales, acel PNList nu va fi Liber sa faca ce a promis intr-un exces poate de bunacredinta sau bine dresat de specialistii de comunicare. (Cum este si madam Gorghiu.)
    Problema este ca v-ati inchis singuri intr-o fortareata-inchisoare impreuna cu PSD. Lasa urme! Inchisoare construita de clanuri, mafioti, baieti destepti, vanatoti de zone verzi, rechini imobiliari. PNL in haine cu dungi. Se vede din faptul ca ati avut intotdeauna argumente care sa justifice orice PSD&Co a vrut si vrea, in toti acesti ani de guvernare.
    Sunteti in aparare, domnita si frica se amesteca cu agresivitatea pe care ati aratat-o aseara la Digi24. In plus, de ce cred ca va doriti foarte mult sa ajungeti presedinte? Sau macar intai primar. Mda, nu ati avut de spus un cuvant bun despre N Dan ceea ce este lipsit de corectitudine si o ignorare a singurului primar care a fost sincer angajat pentru bucuresteni rezistand unor presiuni imense din partea tuturor celor ce vor sa distruga Cismigiul, Herastraul, patrimoniul in general. In plina criza energetica, Germania introduce prin lege obligativitatea termoficarii, NDan incearca sa refaca reteaua dupa zeci de ani de neglijenta si reclame de centrale de apartament. Nu se lauda cu floricele si fantanele sau borduri! El este ancorat in realitate, voi, in inchisoare va numarati banii si functiile.

  7. Alina, voi n-ati găsit un liberal nici pentru șefia partidului. Un an si trei luni are in total Iohannis in PNL. Ciuca, nu mai vorbim, nici nu ar trebui sa fie in vreun partid el militar fiind.