G4Media.ro

Aplicație mobilă de prezentare a atracțiilor turistice din Băile Herculane

Sursa foto: Facebook / Romsilva - Directia Silvica Caras-Severin

Aplicație mobilă de prezentare a atracțiilor turistice din Băile Herculane

Atracțiile turistice din Băile Herculane vor fi promovate prin intermediul unei aplicații mobile. Accesibilă în patru limbi, aplicația mobilă va cuprinde cele mai importante informații locale, precum și recomandări privind locurile de cazare și evenimentele din stațiune, transmite Rador.

Primăria a achiziționat deja serviciile unei firme specializate în astfel de programe, spune reprezentantul instituției, Dan Buru.

„Va conține informații referitoare la clădirile istorice, la excursiile care sunt posibile cu plecare din Băile Herculane, traseele turistice montane și în general la toate obiectivele care pot fi vizitate de către turiști în timpul sejurului lor la Băile Herculane. De asemenea, aplicația va conține elemente referitoare la evenimentele din oraș și la locurile de cazare care sunt disponibile în stațiunea Băile Herculane, restaurante și în general cam tot ceea ce trebuie să conțină o aplicație turistică”, spune Dan Buru.

Aplicația va fi finalizată în toamnă și va putea fi accesată de toți cei care folosesc smartphone sau o tabletă cu sisteme de operare Android sau IOs.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Aplicatia informeaza si despre toate ruinele cladirilor de patrimoniu, ale hotelurilor, ale bazelor de tratament, ale drumurilor si ale podurilor aproape distruse, ale apelor balneare, devenite proprietate privata. Interese meschine (putin spus) ale celor care au condus orasul, judetul, chiar si tara au adus aceasta minunata statiune in starea actuala. Rusine.