G4Media.ro

Un sibian a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de…

Sursa foto: Pixabay

Un sibian a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru că a omorât un câine

Un bărbat din comuna Țichindeal, care în urmă cu aproape patru luni a fost reținut pentru uciderea unui câine cu o unealtă agricolă, și-a primit sentința: 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, transmite Turnul Sfatului.

În luna februarie pe rețelele sociale au apărut o serie de imagini șocante care ilustrau un bărbat din comuna Țichindeal care lovea doi câini, apoi omoară pe unul din ei cu o furcă. Imediat angajații Biroul pentru Protecția Animalelor Sibiu au demarat o anchetă, stabilind că faptele s-au petrecut în vara anului 2022.

Cu toate acestea agresorul, în vârstă de 41 de ani, a fost reținut, pe numele lui fiind deschis un dosar penal pentru ”uciderea animalelor cu intenție, fără drept, respectiv schingiuirea animalelor, în conformitate cu prevederile Legii nr. 205/2004 republicată”.

Dosarul a fost trimis spre judecată la Judecătoria Agnita, zilele trecute fiind pronunțată prima sentință pe fond: 2 ani și șase luni de închisoare cu suspendare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. P$D si PNL se Comporta similar cu Poporul Roman ( precum un caine) insa NICI un Tribunal ia masuri, Parchetul e lemn de foc…

  2. De ce cu suspendare?

  3. Corect. Exagerat de blanda pentru o crima.