G4Media.ro

METEO: Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare…

Sursa foto: Pixabay

METEO: Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării până la ora 23.00 / Cum va fi vremea în Bucureşti 

Meteorologii eu emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării valabilă până vineri la ora 23.00, relatează News.ro.

„Local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, grindină, intensificări ale vântului şi vijelii în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei, vestul Olteniei, precum şi la munte. În intervale scurte de timp (1 – 3 ore) cantităţile de apă vor fi de 20…25 l/mp şi izolat de peste 40 l/mp, îndeosebi la deal şi la munte”, anunţă ANM.

Avertizarea este valabilă vineri, în intervalul 12:00 – 23:00.

Conform meteorologilor, astfel de fenomene se vor semnala vineri, izolat, şi în restul ţării.

În zilele următoare, vremea va fi instabilă în majoritatea regiunilor.

În acelaşi interval, în Bucureşti, vremea va fi caldă, cu o temperatură maximă ce se va situa în jurul valorii de 30 de grade. Cerul va fi variabil, iar seara şi noaptea vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...