G4Media.ro

VIDEO Pui de ciuf de pădure, salvat de elevii unei școli din…

Sursa foto: Vrancea24

VIDEO Pui de ciuf de pădure, salvat de elevii unei școli din Galați / A fost dus la Focșani, cu un maxi-taxi / Acolo era cea mai apropiată asociație pentru protecția animalelor sălbatice

Elevii și profesorii de la Colegiul de Industrie Alimentară ”Elena Doamna” din Galați au salvat miercuri un pui de  în grădina instituției un pui de ciuf de pădure, o specie din familia bufnițelor, relatează Vrancea 24.

Au contactat Agenția pentru Protecția Mediului Galați, iar funcționarii de aici l-au trimis la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice de la Petrești, ce aparține Asociației pentru Conservarea Diversității Biologice Focșani. În scurt timp, puiul de ciuf de pădure a fost adus la centrul de îngrijire de la Petrești.

”Acțiunea nu a avut succes și singura soluție a fost să-l trimitem la centrul din Focșani. Astfel, puiul de ciuf a făcut o plimbare cu maxi-taxi până în Focșani, în siguranță, unde va fi îngrijit o perioadă, după care va fi eliberat în mediul sălbatic. Noi suntem fericiți și avem speranțe că puiul va fi în siguranță!”, au transmis reprezentanții APM Galați.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează