G4Media.ro

Un seif gol, sustras în timpul nopţii dintr-o clădire a Primăriei Slatina…

Sursa foto: Pixabay

Un seif gol, sustras în timpul nopţii dintr-o clădire a Primăriei Slatina / În sediul respectiv nu exista pază

Un seif gol a fost sustras în cursul nopţii trecute, de persoane necunoscute, dintr-un sediu al unei instituţii publice în care ar fi intrat prin efracţie, în cauză poliţiştii efectuând cercetări pentru furt calificat şi pentru identificarea persoanelor bănuite, a informat joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudiu Şerban, anunță Agerpres.

Potrivit unor surse, seiful a fost sustras dintr-un spaţiu aparţinând Primăriei Slatina, unde nu este pază pe timpul nopţii.

„La data de 16 februarie 2023, în jurul orei 07.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în sediul unei instituţii publice din municipiul Slatina. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare care, din primele verificări, a stabilit faptul că, în noaptea de 15 spre 16 februarie 2023, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în sediul unei instituţii publice din municipiul Slatina, de unde ar fi sustras un seif gol”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat şi se efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor care intrat prin efracţie în instituţie şi au furat seiful.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Tara de khakhat, hoti de khakhat …

  2. poate l-au luat pentru ”fer”?

  3. Aici se fură din primărie, dincolo se fură din curtea poliției. România secolului XXI!

  4. Poate hotii aveau un pont,a… safeul era din era valco,v… si lavini,a are PINu” . Banii stau doar in cavouri?…