G4Media.ro

Trei cetăţeni palestinieni au fost găsiţi în remorca unui TIR la Vama…

sursa foto: Info Sud-Est

Trei cetăţeni palestinieni au fost găsiţi în remorca unui TIR la Vama Negru Vodă din Constanța, când încercau să intre ilegal în România

Trei cetăţeni palestinieni au fost găsiţi ascunşi în remorca unui TIR, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Negru Vodă, încercând să intre ilegal în România, a informat, marţi, Garda de Coastă, citată de Agerpres.ro.

Autovehiculul, înmatriculat în Republica Moldova, era condus de un cetăţean moldovean.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat controlul de intrare în ţară asupra unui ansamblu rutier format dintr-un cap tractor şi o semi-remorcă, înmatriculat în Republica Moldova, la volanul căruia se afla un cetăţean moldovean. În urma utilizării tehnicii din dotare privind identificarea eventualelor persoane aflate ascunse în remorcă, în interiorul acesteia au fost descoperite trei persoane cu vârste cuprinse între 27 şi 32 de ani”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

Potrivit sursei citate, asupra celor trei tineri au fost descoperite documente de călătorie emise de Palestina. Aceştia au susţinut că intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei.

„Cele trei persoane au fost preluate de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor, în conformitate cu acordul dintre România şi R. Bulgaria”, se mai spune în comunicat.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...