G4Media.ro

Gorj: Profesor de informatică, reținut după ce ar fi făcut sex cu…

Foto: Pixabay

Gorj: Profesor de informatică, reținut după ce ar fi făcut sex cu o elevă în vârstă de 16 ani / Mama fetei i-a surprins într-un apartament

Un profesor de informatică din Gorj a fost reținut de polițiști pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră, anunță Gazeta de Sud.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale l-au reținut marți pentru 24 de ore pe bărbatul, de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Pe 5 decembrie 2022, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată de către o femeie din comuna Logrești cu privire la faptul că fiica sa minoră ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană majoră.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Bărbatul va fi prezentat miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale.

Cel reținut este profesor de informatică la un liceu din Târgu Jiu, precum și la o unitate de învățământ din comuna Logrești.

Mama fetei i-ar fi prins pe cei doi în timp ce întrețineau relații sexuale într-un apartament din Târgu Jiu și a sesizat poliția.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

  1. Romania Educata cum ar veni

    • Hai mă? Tocmai azi când au ieșit în stradă dascălii că vor salarii mai mari că au crescut prețurile în Tenerife și le crapă capul de plictiseală în alea 4 luni de vacanțe?

  2. Singura problemă în situația asta ar fi dacă individul era profesorul fetei. E interzis să ai relații intime cu elevii cărora le ești profesor. Altfel, no problem. Din câte știu, în România nu este infracțiune sexul consimțit, între persoane peste 15 ani.
    Dacă părinții nu înțeleg că fetele lor au crescut și că au relații intime, îi trezește realitatea. Pariu că mama fetei era o mahalagioaică isterică ce nu și-a învățat fata nimic despre contracepție sau sexualitate, în general, dar a făcut scandal când a surprins-o cu acel bărbat. Mahala 2023.

    • Varsta e 16 ani din noiembrie 2020. Dar da, e ipoteza aia din codul penal (sunt 3 sau 4) cand majorul aflat pe o pozitie de control intretine relatii sexuale cu minorul de peste 16 ani. Ma rog, nu cred ca e o varianta fericita, ar fi trebuit poate o alta imfractiune pentru asta, dar here we go.

    • Deci un bărbat de 43 de ani face se.x cu o minora de 16 ani dar nu e nicio problema :))
      Apoi cand se dovedește ca bărbatul o filma si câștiga bani de pe urma ei, sau ca a traficat-o, sau revenge p.orn, o sa va arătați indignați :))
      Femei de 43 de ani care fac se.x cu minori de 16 ani nu exista, dar invers e ceva aproape normal. Nu e nimic ciudat aici, nu? Implicațiile sunt enorme pentru fata, doar pentru ea. Domnul probabil se lauda in fata băieților (adica prietenilor lui care au nevasta si copii si sunt „respectabili”) si le arata poze cu prada.

    • Si inca ceva: de ce sa fie doar fata si doar părinții fetelor responsabili sa le învețe pe fete cum e cu contracepția? Sarcina se produce din cauza spe.rmei, originea e la băiat, in primul rand băieților ar trebui sa le fie frica ce fac cu organul, dar nu, ei sunt liberi si încurajați chiar sa faca ce vor, iar fetele sunt îngrozite de pericole si stigmatizate oricum pentru tot.

    • Pai dom profesor se pare ca are copii (fata) de aceeasi varsta. Ar trebui vazut ce se intampla si prin familia lui, ca cine stie cat de dereglat poate fi

    • @Cineva – Esti ok? Totul in regula? Daca ai fost abuzata ar fi bine sa vorbesti cu un psiholog nu pe forumuri…

    • @Diavolu: ce anume te-a făcut sa vrei sa zici ca am suferit un abuz? Sau esti socat sa citești ce am scris, si crezi ca o femeie doar daca a fost abuzata poate sa scrie ceva nașpa la adresa unor bărbați? :))

  3. Mie mi se par halucinante comentariile unora.
    Un prof de 43 de ani demn de biciuit în public se culca cu o elevă minoră și sunt unii pe aici care consideră că „da, e ok, fetele sunt emancipate”.
    Ce țară de maneliști am devenit. Imorali, amatori de povestiri sordide, chibiți ai murdăriei.
    Viața intimă a fiecărui om e sacră, secretă, treaba fiecaruia.
    Dar când ești bărbat de 43 de ani (nu m-aș mira să aibă copii) și ești cadru didactic, du-te domnule pe centură și trăiește-ți fanteziile erotice, nu da iama între eleve minore pe care ai toate șansele să le traumatizezi.
    Oribil.

  4. Sper sa faca inchisoare pentru asta. In tarile civilizate cu siguranta, dar nu stiu daca si in Romania, stat mafiot, profund corupt.

    • Anul trecut am avut 17 dascăli condamnați pentru pedofilie, relații sexuale cu un minor sau viol!
      Stat „profund corupt” dar trebuie să mai construim închisori pentru că poliția și justiția prind infractorii.

  5. Bravo, ai găsit 4 cazuri pe net :)) Vrei sa iti dau si eu 400 de cazuri de pe net, unde e fix invers?
    Relaxarea ta si a celor ca tine care nu vedeți nicio problema acolo unde exista o mulțime, dar faptul ca ai o problema cu mine atunci cand sesizez niste lucruri, sunt de-a dreptul rușinoase. Te deranjează asa mult comentariile mele pentru ca nimeni nu prea le face, voi nu sunteți obișnuiți sa vi se arate problemele grave pe care le aveți. Dacă sănătatea mea mentala ar avea de suferit ar fi din cauza lumii in care trăiesc, in care zilnic știrile in care femeile sufera din cauza bărbaților sunt cu duiumul, si vice-versa nimic. Țări întregi isi urăsc femeile dar eu am o gândire toxica. Internetul e plin, plin de bărbați interesați de minore, care abia așteaptă sa pice una in plasa, dar eu am o gândire toxica. Tatii realizează cum sunt mulți bărbați doar cand au fete si trebuie sa le apere, dar eu am o gândire toxica. Nu, toxic e ce fac foarte mulți bărbați, nu ce gândesc eu. Vezi? Am zis „foarte mulți”, credeam ca nu e cazul sa menționez ca nu toti cei 4.5 miliarde dar poate ai dreptate. Data viitoare o sa vin cu statistici.

  6. Domnule Egalitate, analfabeții functionali sunt aia care nu înțeleg un text dat despre un subiect, nu niste rânduri scrise de un om pe internet :)) Eu spun ca bărbații sunt extrem de toxici, violenți, etc., disproporționat fata de femei. A, ca nu de toti cei 5 miliarde, dar nu asta e important. Nu cred ca vreun bărbat logic înțelege din ce scriu ca ma refer la absolut toți bărbații din lume. Dar na, sigur ca eu sunt analfabet funcțional iar tu esti parte din problema, jonglezi cu niste cuvinte care te deranjează doar pe tine (faptul ca nu am mentionat eu ca nu ma refer la absolut fiecare persoana de gen masculin) si nu zici nimic despre faptul ca violenta e o problema *aproape* exclusiv masculina. Femeile sunt tratate ca niste gunoaie in multe locuri de pe planeta asta dar eu am o problema ca generalizez. Cum zice internetul, „it’s not all men, but it’s enough men”.