G4Media.ro

Gabriel Zetea (PSD), înțepături pentru Rareș Bogdan (PNL): Cum îl cheamă pe…

Gabriel Zetea (PSD), înțepături pentru Rareș Bogdan (PNL): Cum îl cheamă pe colegul său de partid, ministrul a cărui familie are benzinării deținute de OMV?

Gabriel Zetea, parlamentar PSD, i-a adresat marți o serie de întrebări liberalului Rareș Bogdan, coleg de coaliție, pe tema boicotului la adresa companiilor austriece după veto-ul privitor la aderarea la Schengen.

Iată întrebările adresate de Zetea.

1. Când cerea colegilor săi, în special unui ministru PNL, ca toate firmele de stat din energie să-și mute conturile la bănci românești știa și cum îl cheamă pe ministrul care a pus Romgaz să ia 350 milioane de euro credit tocmai de la BCR și Raiffeisen, chiar anul acesta?
2. Cum îl cheamă pe colegul său de partid, ministrul a cărui familie are benzinării deținute de OMV?
3. Cum îl cheamă pe cel care se bătea cu pumnii în piept și promitea că dă ultimul asalt la cancelarul Austriei, alături de Manfred Weber, liderul popularilor europeni, care azi îl susține pe cancelarul Austriei?

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

11 comentarii

  1. Cred ca media din Romania este extrem de fericita ca avem politicieni cu texte de tabloide pentru ca nu trebuie sa inventeze teme false. Pur si simplu copiaza texte de pe FB – ce munca grea este sa fi jurnalist – si gata continutul.

  2. Sa fie festival USL versus USL ….

  3. Jigaritu’ asta de Zetea face parte din partidul ala din cauza caruia, in principal, Romania a stat atatia ani afara din Schengen data fiind corelarea cu rapoartele MCV. Bine a mai mers Romaniei pe parte de justitie ( si ii merge ) pe vremea lui Nastase, Ponta, Dragnea, Ciolacu.
    PSD ar trebui sa fie ultima entitate colectiva din directia careia sa vina critici pentru actuala situatie.

  4. PSD e o buna pepiniera de cadre pentru PNL și invers.

  5. Nes!mtitul de Zetea se face ca uita faptul ca PSD-ul lui a dat in 2004 moka Petromul si petrolul Romaniei catre OMV (Adrian Nastase), a dat exploatarea – salbatica – a padurilor catre Schweighofer (tot Adrian Nastase), chiar l-a decorat pe patronul Schweighofer (Ion Iliescu). Mafiotii de la PNL au cedat BCR-ul catre austrieci, doi ani mai tarziu.

  6. Mai baieti, e incorect sa va legati de Rares Bogdan. Omul este un exemplar politic unic, o jigodie cum rar gasesti. Legati-va si voi de specimene mai normale, d-alea des intalnite care formeaza grosul PNL.