G4Media.ro

Premierul Ucrainei: România ne susține foarte activ în lupta împotriva împotriva agresorului

Sursa foto: Ihor THACHEV / AFP

Premierul Ucrainei: România ne susține foarte activ în lupta împotriva împotriva agresorului

Premierul Ucrainei, Denys Shmyhal, a declarat joi că ”România ne susține foarte activ în lupta împotriva împotriva agresorului”, potrivit traducerii oficiale a discursului susținut de acesta cu ocazia redeschiderii Punctului de trecere a frontierei Vicovu de Sus-Krasnoilsk.

Oficialul ucrainean nu a dat detalii despre susținerea ”activă” a României în lupta împotriva Rusiei, care a declanșat în 24 februarie invazia în Ucraina.

Până acum, guvernul României nu a făcut nici o mențiune oficială despre un eventual sprijin militar pentru Ucraina.

”Suntem recunoscători României pentru susținerea integrității teritoriale și suveranității Ucrainei. România ne susține foarte activ în lupta împotriva împotriva agresorului, România susține ideea formării unui tribunal internațional, România ne susține pe parcursul Ucrainei spre viitor”, a mai spus premierul ucrainean.

Premierul Nicolae Ciucă și Denys Shmyhal, prim-ministrul Ucrainei, au susținut joi o conferință de presă cu ocazia redeschiderii Punctului de trecere a frontierei Vicovu de Sus-Krasnoilsk.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ar fi si stupid ca vreun stat să susțină violarea femeilor din statul respectiv si împușcarea copiilor! Asa că este normal să susții Ucraina! Dar să vedem ce face AUR la alegeri , de la dacii liberi mă aștept la orice! 😏

  2. Nu cred ca Romania va lua această hotărâre.