G4Media.ro

Liderul PNL Mureș îi acuză pe consilierii locali PSD, UDMR, PMP că…

sursa foto: Facebook

Liderul PNL Mureș îi acuză pe consilierii locali PSD, UDMR, PMP că au blocat proiectul podului peste râul Mureș / Ciprian Dobre anunță o campanie de strângere de semnături pentru realizarea acestui proiect

Președintele PNL Mureș Ciprian Dobre afirmă că în Consiliul Local, proiectul inițiat de liberali, privind construcția unui pod peste râul Mureș, a fost respinsă de reprezentanții partidelor UDMR, PSD, PMP şi POL. În prezent, primăria Târgu Mureș este condusă de Zoltán Soós, care a câștigat alegerile locale având susținerea UDMR.

Ciprian Dobre a distribuit pe facebook și lista consilierilor care nu au votat acest proiect de investiție, anunțând că PNL Mureș va demara o campanie locală de strângere de semnături pentru realizarea acestei investiții.

„Nu ne-am imaginat niciodată că un ales al târgumureşenilor poate vota împotriva primului proiect major de investiţie în infrastructură al Târgu Mureşului, din ultimii ani. Consilieri locali de la UDMR, PSD, PMP şi POL au votat împotriva proiectului Partidului Naţional Liberal de construire a unui nou pod peste râul Mureş, între cartierele Unirii şi Aleea Carpaţi. Vă asigur, însă, că podul se va construi!”, a transmis Dobre.

Ciprina Dobre a fost președintele Consiliului Județean Mureș în perioada 2012-2016.

„Probabil, celor insensibili la problemele târgumureşenilor, nu le-a convenit că proiectul a fost iniţiat de consilierii PNL, Alexandru Gyorgy, prof. Horaţiu Suciu, Horea Şarlea şi Bogdan Voicu. Dar podul nu va avea culoarea politică a vreunui partid, la fel cum problema traficului din Târgu Mureş este responsabilitatea tuturor consilierilor, indiferent de partidul care i-a trimis în Legislativul local”, a mai spus acesta.

sursa foto: Facebook/ Ciprian Dobre
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Serios care lideri, dobre, mara sau banditul de chirtes, lipseste cengher si sefula ala de la ape si e complet tabloul. Sa fim seriosi ala e un proiect vechi a fostei administratii proiect care a fost un esec si la momentul cand a fost promovat deoarece e cam aiurea sa le scoti podul in cap ălora din cartierul Aleea Carpati, in Tg. Mures trebuie prima data infrastructura, adica centuri ocolitoare si dupa poduri, pai ce facem construim un pod si aruncam circulatia tot in traficul sufocat din oras, asta nu inseamna ca nu trebuie podul dar sa vedem prima data prioritatile si pe urma gargara politica si zic asta nu ca ungur cum ar crede unii dar politicoenii mureseni sunt scarbe mai mari ca miticii