G4Media.ro

Spargere la locuinţa lui Nancy Pelosi, soţul ei a fost ”atacat violent”…

Sursa Foto: Facebook/ Nancy Pelosi

Spargere la locuinţa lui Nancy Pelosi, soţul ei a fost ”atacat violent” / Biroul președintei Camerei Reprezentanților anunță că atacatorul a fost reținut

Paul Pelosi, soţul preşedintei Camerei Reprezentanţilor a SUA, Nancy Pelosi, a fost ”atacat violent” în timpul unei spargeri la locuinţa lor din California vineri dimineaţă, a anunţat biroul responsabilei americane, potrivit Reuters.

”Atacatorul a fost reţinut şi motivaţia sa pentru acest atac este în curs de investigare”, menţionează declaraţia difuzată de biroul lui Nancy Pelosi.

”Dl. Pelosi a fost transportat la spital, unde primeşte îngrijiri medicale excelente şi este aşteptat să se recupereze deplin. Preşedinta (Camerei Reprezentanţilor) nu se afla la San Francisco în acel moment”, se mai arată în declaraţie.

Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, a fost condamnat la cinci zile de închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului, după ce a comis un accident în luna mai.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. Putin e de vina, parerea mea.

  2. Indiferent ce se întâmplă la alegerile din SUA, tu tot o să fii ultimul om, cel mai mic dintre sclavii Rusiei.

  3. Dacă atacatorul este vreun infractor de culoare…o să fie deranj mare….

  4. Fără bancuri și glumițe proaste: dacă cineva e atacat în propria locuință în așa fel încât ajunge la spital, acela e victimă. Deocamdată știm prea puțin, dar se pare că atacatorul a folosit un ciocan.
    https://edition.cnn.com/2022/10/28/politics/paul-pelosi-attack/index.html

  5. Ce legatura are ca a condus baut in mai? Deci e ok sa intre un dement peste tine in casa si sa iti dea cu ciocanul in cap daca ai condus in stare de ebrietate?