G4Media.ro

Ski busuri gratuite în Borşa pentru transportul turiştilor la pârtie pentru a…

Foto: Telescaun Borșa

Ski busuri gratuite în Borşa pentru transportul turiştilor la pârtie pentru a evita aglomerația / ”O rezolvare completă a problemei locurilor de parcare nu se va face însă niciodată, nici la noi, nici în altă parte”

Din acest sezon, autoritățile locale din Borșa vor introduce ski busuri gratuite care vor prelua turiștii de la hotelurile din zonă și îi vor duce până la pârtie, tur – retur, anunță Graiul.ro.

Primele două ski busuri vor circula din acest nou sezon de iarnă și odată cu punerea lor în funcțiune administraţia speră să rezolve o parte din problema locurilor insuficiente de parcare.

”Încercăm să realizăm în zona staţiunii de schi circa 1.000 de locuri de parcare, însă ski busurile vor prelua turiş­tii de la hotelurile mari şi atunci, de exemplu, de la un hotel de 60 de camere, 60 de maşini nu vor mai veni aici. O rezolvare completă a problemei locurilor de parcare nu se va face însă niciodată, nici la noi, nici în altă parte, dar încercăm să mulţumim pe cât mai multă lume. Ski busul va fi gratuit, iar costurile vor fi suportate din contravaloarea tichetului de transport pe cablu”, a explicat primarul Ion Sorin Timiș.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Securi gratuite pentru taieri ilegale de paduri pe cand?