G4Media.ro

Premierul Scoţiei crede că un nou referendum pentru independenţă ar putea avea…

Sursa foto: Twitter/ Nicola Sturgeon

Premierul Scoţiei crede că un nou referendum pentru independenţă ar putea avea loc anul viitor

Şefa guvernului Scoţiei, Nicola Sturgeon, crede că un nou referendum pentru independenţa faţă de Regatul Unit ar putea avea loc în octombrie anul viitor, transmite Reuters duminică, potrivit Agerpres.

Partidul Naţional Scoţian (SNP) condus de Sturgeon îşi desfăşoară în acest week-end, la Aberdeen, cea de-a 88-a conferinţă anuală.

Curtea Supremă britanică urmează să înceapă marţi audierile privind posibilitatea unui vot asupra secesiunii Scoţiei neaprobat de guvernul de la Londra.

Primul referendum privind independenţa Scoţiei a avut loc în septembrie 2014, când 55% dintre votanţi au fost împotriva desprinderii de Regatul Unit.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Asta e marea luptătoare a scoției pentru replacement migration, sau rep-mig pe scurt și ea vrea independența cetățenilor față UK. Mai clown world de atât nu poți fi.

    • Folosind conspirațisme gen repmig ca argument tocmai ai atins culmea bufoneriei buey măscăriciule! :)))))

    • Ca și vladimir cel cu 1 milion de conturi, ești doar unow iq-er, usefull id. Nu răspunzi nicodată la argumente sau întrebări, doar scrii un comentariu și insulți. Cu siguranță ai putea câștiga ideologic o conversație. Nu stau să scriu mai multe cu exemple și tot, că o să fie o pierdere de timp, oricum îmi șterg comentariul. However, cum d-zeu te poți considera ateu, inteligență? Nici nu crezi în evoluție. We are all the same and kangz and sht.

    • A mai fost organizat un vot pe tema asta si nu a fost numai ea care a vrut independenta. Ce stiti voi despre ce gandesc scotienii? La voi in tara FSN-ul a fost votat vartos si sondajele arata ca veti vota la fel si la urmatoarele alegeri, dar v-a apucar grija de politicienii scotieni. Dacii liberi! Ei le stiu pe toate.

  2. Dacă englezii acceptă organizarea lui, au mai pierdut o bucată din Imperiu.