G4Media.ro

8 din 10 medici din Galați vor să se vaccineze pentru COVID-19,…

8 din 10 medici din Galați vor să se vaccineze pentru COVID-19, peste media națională

O listă întocmită de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Galați arată că în jur de 65% din personalul medical, de îngrijire și TESA din unitățile sanitare publice și private din județul Galați vor să se vaccineze anti-COVID. Strict în privința medicilor și a personalului cu studii superioare din Galați, proporția celor care sunt de acord cu vaccinarea este de peste 80%, scrie PressHub.ro.

“Concret, din 5.775 de cadre medicale, de îngrijire și personal TESA, din unitățile sanitare de stat și private, vor să se vaccineze 3.786 de angajați, adică 65,56 la sută din totalul celor chestionați. În pirivința medicilor, din 706 medici, 569 vor să se vaccineze, ceea ce înseamnă o proporție de 80,6 la sută”, a precizat Ani Nistor, purtătorul de cuvânt al DSP Galați.

Datele arată că personalul medical din Galați este în mai mică măsură reticent în privința vaccinării anti-COVID, în comparație cu media națională. Cifrele disponibile pe plan națională arată că doar aproximativ jumătate din cadrele medicale s-au înregistrat pentru viitoarea campanie de vaccinare. (Foto: Pixabay)

Citește tot articolul pe PressHub.ro

  • Citește și:

Șeful campaniei de vaccinare anti-covid, medicul militar Valeriu Gheorghiţă: Vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 va fi gratuită și se va desfășura în trei etape

UE ar putea plăti peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinurile Pfizer şi CureVac / Costul unei doze Pfizer este de 15,5 euro. CureVac ar putea-o vinde cu 10 – 12 euro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. mai bine s-ar vaccina împotriva covid 19 decât ” pentru”!

  2. Da! Sigur!? Si marmota? Mai inveleste ciocolata?

  3. Matematikă de KK@@@t.
    Aprox 65% înseamnă 6,5 din 10.
    Și la matematikă ești varză.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.