G4Media.ro

10 bărbați, acuzați de sex cu minori, în Italia, după ce s-au…

Sursa foto: Pixabay

10 bărbați, acuzați de sex cu minori, în Italia, după ce s-au culcat cu o fată de 15 ani / Pedepsită de părinți, fata a vrut să le demonstreze că poate face rost de bani / 30 de bărbați au contactat-o în 5 zile

Parchetul pentru minori au deschis un dosar penal după ce o fată de 15 ani a întreținut mai multe raporturi sexuale cu bărbați după ce s-a înscris pe un site pentru adulți, notează Corriere della Sera.

Părinții i-au tăiat alocația, iar fata, a decis să lucreze ca prostituată pentru a „face bani”. Mama ei a fost cea care a descoperit totul, după ce a citit niște mesaje pe telefonul mobil al fetei de la un potențial client cu care fiica ei negocia un serviciu.

Potrivit investigațiilor, aproximativ 30 de bărbați au contactat-o pe minoră, iar aproximativ zece au plătit-o pentru a obține un serviciu sexual. Ei riscă acum să fie acuzați de raport sexual cu minori. Deși fata de pe site-ul de întâlniri – unde se oferea pentru relații sexuale în schimbul unor sume cuprinse între 50 și 100 de euro – pretindea că este majoră, potrivit anchetatorilor, era greu de spus, din fotografiile riscante făcute în baie, că era puțin mai mult decât un copil.

Totul a început  în 2021, când, după o ceartă în familie din cauza comportamentului problematic al fetei, legat de consumul de droguri și alcool, mama ei a decis să îi taie banii de buzunar săptămânali.

„Voi găsi în continuare o modalitate de a face mulți bani”, i-ar fi răspuns adolescenta de 15 ani. Niciodată, însă, părinții nu s-ar fi gândit că fiica lor ar fi mers atât de departe încât să ofere servicii sexuale pe un site de întâlniri. Ceea ce a oprit întâlnirile a fost ideea mamei de a verifica telefonul mobil al fiicei sale, pe care aceasta îl lăsase pe masa din bucătărie.

În momentul în care a dat peste câteva mesaje trimise de un bărbat adult, menite să negocieze un serviciu făcând trimitere la site-ul de întâlniri fierbinți, ea s-a adresat imediat poliției. Investigațiile au relevat că tânăra se înregistrase pe site-ul în cauză la sfârșitul lunii mai 2021, descoperită de mama sa abia cinci zile mai târziu, dar se pare că avusese deja aproximativ zece relații sexuale consumate și aproximativ treizeci de chat-uri inițiate prin intermediul anunțului cu lumină roșie.

Minora a fost încredințată unei comunități de reabilitare. Pentru bărbații, 7 italieni și 3 străini, cu vârste cuprinse între 31 și 50 de ani, care locuiesc în Padova, care ar fi obținut servicii sexuale plătite de la fata de 15 ani, Parchetul Tribunalului pentru minori din Veneția a cerut trimiterea în judecată , iar aceștia riscă acum o pedeapsă cu închisoarea de la un minim de la 6 la 12 ani.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...