G4Media.ro

Wess Mitchell: Sperăm ca Parlamentul să voteze o lege a exploatărilor offshore…

Wess Mitchell: Sperăm ca Parlamentul să voteze o lege a exploatărilor offshore care să încurajeze investițiile

”Sperăm ca Parlamentul să voteze o lege a exploatărilor offshore care să încurajeze investițiile prin mecanismele de taxare și modul în care este structurată. Pe termen lung va fi esențial pentru România să continue să creeze în mod sistematic un mediu în care resursele sale susțin securitatea energetică europeană”, a spun luni adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Europa şi Eurasia, Wess Mitchell, răspunzând unei întrebări adresate de G4Media.ro.

”România e binecuvântată cu resurse naturale din abundență și are unica oportunitate de a susține nu doar securitatea energetică europeană, ci și diversificarea (surselor de energie – n.red.) în Europa. Din perspectiva României, capacitatea de a dezvolta resursele offshore și de a deveni un exportator de gaze e foarte promițătoare nu doar datorită impactului în Europa, dar și pentru joburile create și investițiile atrase”, a mai spus Wess Mitchell.

Adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Europa şi Eurasia, Wess Mitchell, se află în România de luni dimineață. El a susținut un discurs la Facultatea de Drept din Bucureşti. El sa va întâlni cu președintele Klaus Iohannis și cu vicepremierul Ana Birchall, potrivit unor comunicate ale Președinției și Guvernului.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Sa nu scape el un cuvintel de tarisoara asta corupta?!? Wess, mamă, lăsăm “tefeliști” a-n piață urlând singurei la lună?!?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.