G4Media.ro

Volodimir Zelenski, în conferință cu premierul Rishi Sunak: ”Ucraina are un pachet…

sursa foto: Andrew Matthews / POOL / AFP

Volodimir Zelenski, în conferință cu premierul Rishi Sunak: ”Ucraina are un pachet de apărare foarte puternic din partea Marii Britanii”

Volodimir Zelenski transmite în conferința de presă de miercuri seară că Ucraina are „un pachet de apărare foarte puternic din partea Marii Britanii”, de la tancuri la instruire, transmite news.sky.com.

„Cred că împreună vom parcurge această cale dificilă spre victoria noastră comună”, spune el.

„Aș dori să spun că această zi a devenit foarte fructuoasă și îi sunt recunoscător premierului pentru că a înțeles nevoile noastre ajutându-i cu adevărat pe războinicii ucraineni să devină mai puternici”.

Președintele Ucrainei spune, de asemenea, că este recunoscător că s-a întâlnit cu Regele Charles al III-lea și a mulțumit parlamentarilor, precum și membrilor publicului care au fluturat steaguri ucrainene cu ocazia vizitei sale.

Și adaugă „recunoștința sa profundă… pentru disponibilitatea și dorința de a lucra cu noi în executarea formulei de pace ucrainene”.

„Mulțumesc fiecărui soldat, sergent, ofițer și general”, spune președintele Zelenskyi, promițând să „se asigure că pe linia frontului avem totul la maximum”.

El încheie prin a spune: „Nu am avut timp să mă gândesc la asta: „Glorie tuturor celor care luptă pentru Ucraina, multe mulțumiri tuturor celor care ajută Ucraina”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...