G4Media.ro

Vladimir Putin vorbește despre ”câteva zeci de oameni” din anturajul său, infectați…

Vladimir Putin vorbește despre ”câteva zeci de oameni” din anturajul său, infectați cu noul coronavirus / A anunțat că va continua autoizolarea pentru alte câteva zile

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că în anturajul său s-au îmbolnăvit de COVID-19 „nu unul, nu doi”, ci mai multe zeci de persoane, informează joi Agerpres, care citează TASS şi AFP.

„Din păcate, am fost nevoit în ultimul moment să-mi amân vizita la Duşanbe. Îmi pare foarte rău, însă acest lucru are legătură cu faptul că în anturajul meu apropiat au fost, după cum ştiţi, depistate cazuri de îmbolnăvire cu noul tip de coronavirus”, a spus liderul rus joi, în timpul unui discurs susţinut online în cadrul summitului Organizaţiei Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC). „Nu este vorba despre unu sau doi, ci de câteva zeci de oameni”, a subliniat Putin.

Preşedintele rus a anunţat că intenţionează să rămână în autoizolare câteva zile. „Acum sunt nevoit să respect câteva zile regimul de autoizolare”, a spus liderul rus.

Liderul rus s-a vaccinat în primăvară cu Sputnik V. El a declarat de mai multe ori că anticorpii săi „se menţin la un nivel ridicat”.

În luna iulie, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov anunţa că persoanele care intră în contact cu Vladimir Putin respectă măsuri stricte.

sursa foto: Facebook/ Vladimir Putin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Pai nu s-au înțepat toți, cu Sputnik, cu ce-o mai fi fost ?
    Si inca de multișor ! Serurile sunt EXTREM de eficiente si ABSOLUT sigure. Care-i baiul, cel mult faci o formă ușoară, un fleac, iti curge nasul un pic.