G4Media.ro

VIDEO Sirene antiaeriene, auzite în nordul Kosovo/ Revoltă a cetățenilor după ce…

Sursa foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

VIDEO Sirene antiaeriene, auzite în nordul Kosovo/ Revoltă a cetățenilor după ce poliția kosovară ar fi intrat în clădirea municipalității Zubin Potok, susține un portal sârb pro-guvernamental

Sirene antiaeriene au fost auzite în nordul Kosovo, conform mai multor imagini care circulă pe rețelele de socializare și în presa sârbă. Presa a relatat, de asemenea, că se aud ecouri de detonări, anunță b92.net, un portal sârb pro-guvernamental.

„În primul rând, s-a anunțat că membrii comisiei electorale, însoțiți de așa-numita poliție kosovară, au intrat cu forța în clădirea municipalității Zubin Potok, ceea ce a provocat o revoltă a cetățenilor care se aflau acolo. Apoi a venit vestea că aceeași acțiune a fost desfășurată în partea de nord a Kosovska Mitrovica. Potrivit presei, membri ai poliției, însoțiți de membri ai comisiei municipale, au intrat cu forța în sediul municipalității din Zubin Potok, au spart ușile și au înlocuit încuietorile, înainte de a părăsi clădirea”, mai scriu jurnaliștii sârbi.

Aceștia mai scriu că membrii comisiei electorale municipale din Mitrovica de Nord, însoțiți de poliția specială din Kosovo, au pătruns în sediul folosit de MEC în timpul alegerilor precedente, iar în oraș se aud focuri de tun și sirene, relatează Kosovo Online.

Poliția kosovară a anunțat astăzi, de asemenea, că există suspiciuni că în cursul după-amiezii au avut loc împușcături și explozii în Zubina Potok și în nordul Kosovska Mitrovica, dar că nu s-au înregistrat răniți.

Poliția susține că monitorizează și evaluează în permanență situația, precum și că ia măsurile necesare pentru a pune în aplicare legea și deciziile autorităților competente, mai scrie sursa citată.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...