G4Media.ro

VIDEO Premierul Boris Johnson s-a adresat cetăţenilor ruşi: ”Preşedintele vostru este acuzat…

captură video Boris Johnson site oficial

VIDEO Premierul Boris Johnson s-a adresat cetăţenilor ruşi: ”Preşedintele vostru este acuzat de crime de război. Dar nu pot să cred că acţionează în numele vostru”

Premierul britanic Boris Johnson s-a adresat marţi direct cetăţenilor ruşi, cărora le-a spus într-o înregistrare video că merită să afle adevărul despre atrocităţile comise în Ucraina după invazia rusă, transmite Agerpres, care citează AFP.

„Poporul rus merită adevărul, meritaţi faptele”, a spus liderul conservator în limba rusă la începutul unui videoclip scurt, postat pe reţelele de socializare, după care a continuat să vorbească în limba engleză.

Premierul britanic a declarat că informaţiile din Ucraina despre atrocităţile atribuite armatei ruse „în Bucea, Irpin şi în alte părţi din Ucraina au îngrozit lumea”.

Sunt „atât de şocante, atât de dezgustătoare, (încât) nu este de mirare că guvernul vostru încearcă să vi le ascundă”, a spus el.

„Preşedintele vostru ştie că nu aţi sprijini acest război dacă aţi putea vedea ce se întâmplă”, a adăugat el, referindu-se la preşedintele Vladimir Putin.

De la declanşarea invaziei ruse, site-urile multor mass-media ruse şi străine au fost blocate în Rusia.

„Preşedintele vostru este acuzat de crime de război. Dar nu pot să cred că acţionează în numele vostru”, a conchis Boris Johnson, folosind din nou limba rusă.

Acuzată de occidentali şi de autorităţile ucrainene că a masacrat civili în localitatea Bucea, armata rusă a negat orice responsabilitate, considerând că este vorba de o înscenare.

captură video Boris Johnson site oficial

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Il doare la basca pe rus , pana cand nu isi vede propriul bloc demolat de o bomba, fara apa curent si gaze iar de bani nici de o paine. e la stadiul de animal societatea din rusia.

 2. Handikaka ciufulit i se pare că ar avea ceva de spus

 3. Are prea multe de spus trollule, dar ce poți cere de la un român care s-a bucurat când și-a ucis propriul președinte. Zii Comik și tragi apa

 4. Un dezaxat caruia rușii i-au umplut frigiderul după acest discurs.

  • Așa com.tîmpite nu am mai văzut,păi deștepților care sunteți tot Gigi contra tot timpul lăsați omul că zice bine ce spune și dacă tot îi luați ap.atîta lui Putin,mutativă în Rusia.

 5. Domnule Johnson, cu domnii să domnești, cu porcii să porcesti.

 6. Absolut OK discursul despre invazia Imperiului Rus in Ucraina !
  Dar spre invaziile Imperiului Britanic in teritorii de peste mări și țări poate cuvânta ?

  • Așa com.tîmpite nu am mai văzut,păi deștepților care sunteți tot Gigi contra tot timpul lăsați omul că zice bine ce spune și dacă tot îi luați ap.atîta lui Putin,mutativă în Rusia.