G4Media.ro

VIDEO Pauza de respirație: Sibiul de la 1000 de metri altitudine. 30…

Sursa foto: Turnul Sfatului

VIDEO Pauza de respirație: Sibiul de la 1000 de metri altitudine. 30 de minute de poveste în balon

În aceste zile se desfășoară „Transilvania Balloon Fiesta”, primul festival al baloanelor cu aer cald din Sibiu. Din păcate, vremea capricioasă a sfârșitului de vară ar putea face ca unele evenimente programate în cadrul festivalului să fie anulate. Organizatorii, însă, fac eforturi pentru a surprinde fiecare petec de cer senin pentru a înălța baloanele și pentru a le oferi participanților o experiență unică. O astfel de experiență am ales să avem și noi, alături de o echipă de piloți din Ungaria, care ne-au ridicat la 1.000 de metri deasupra unui tărâm de vis, scriu jurnaliștii de la Turnul Sfatului.

În câteva secunde ne înălțăm atât de mult încât mașinile par jucării, câinii ciobanilor parcă sunt miniaturi, iar oile, ei bine oile nu știu să le descriu. Peisajul este unul care te lasă fără cuvinte, cu atât mai mult cu cât soarele se îndreaptă spre apus și colorează văzduhul cu încăpățânarea de a face totul mai frumos și mai frumos. Nici urmă de teamă. În dreapta se vede o parte din Sibiu, sub noi satele deasupra cărora trecem, lacurile de la Mândra și nesfârșite lanuri de porumb, floarea soarelui sau lucernă. Pentru creier este un efort incredibil de a stoca imaginile pe care vrei să le păstrezi ca amintire.

Citește reportajul integral pe Turnul Sfatului.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Multumim G4media !

  2. Așa laudativ scria presa despre Scornicești ,pe vremea lui ceașca.Țara asta are peisaje minunate peste tot nu numai la Sibiu.Sunt curios de unde va fi viitorul președinte ,sa citim despre minunile din zona.