G4Media.ro

VIDEO Ciute cu mult chef de joacă surprinse în Parcul Natural Putna-Vrancea

sursa foto: Captură video

VIDEO Ciute cu mult chef de joacă surprinse în Parcul Natural Putna-Vrancea

Ciute cu mult chef de joacă au fost surprinse de camerele de monitorizare a faunei într-o pădure din Parcul Natural Putna-Vrancea. Imaginile video cu animalele care zburdă au fost postate pe pagina de Facebook a Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

„Femelele cerbilor, ciutele, trăiesc în cârduri, conduse de ciuta cea mai în vârstă. În cârdurile de ciute sunt amestecaţi, întotdeauna, viţeii şi chiar cerbi din al doilea an. Pădurile din Parcul Natural Putna Vrancea asigură faunei toate condițiile de hrană, adăpost și liniște”, mai notează Romsilva în postarea citată.

În parcul natural Putna-Vrancea se regăsesc numeroase specii de mamifere, printre care ursul, lupul, râsul, capra neagră, vulpea, bursucul, jderul de copac, cerbul, vidra, pisica sălbatică sau mistrețul. Circa 110 specii de păsări, din care 75 sunt protejate, au habitatul în parc, iar flora este alcătuită din circa 650 de plante superioare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Ciute jucăușe? Nu cumva suna mai bine si arata ca ai terminat o facultate?

    • Dacă tăceai n-aflam ca tu ai doar (vag) 8 clase din care noțiuni precum semantica îți lipsesc. Lucru de care nu eram neaparat interesați.

  2. PR al celor de la romsilva, sa ascunda defrisarile ilegale

  3. La 18 grade Celsius tot ca ciutele as face si eu!