G4Media.ro

VIDEO Cântăreaţa portugheză de fado, Mariza, concert de Ziua Internaţională a Femeii,…

Sursa foto: Mariza.com

VIDEO Cântăreaţa portugheză de fado, Mariza, concert de Ziua Internaţională a Femeii, la Sala Palatului / A fost de mai multe ori nominalizată la premiile Grammy şi a câștigat premiului BBC pentru „Cel mai bun artist european”

Cântăreaţa portugheză de fado Mariza va concerta pe 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii, la Sala Palatului din Capitală, informează Agerpres, care citează un comunicat de presă al organizatorilor.

Concertul face parte din turneul mondial ce marchează aniversarea a 20 de ani de carieră discografică şi de călătorii sonore de neuitat.

Pe 8 martie, în concertul de la Sala Palatului, Mariza va combina într-o manieră inedită poezia muzicii folk din Portugalia, cadenţele arabe cu uşoare inflexiuni africane, jazz-ul, sonorităţile gospel, inclusiv blues-ul, în acompaniamentul orchestrei sale, instrumentişti extrem de valoroşi la chitară portugheză, chitară clasică, bas acustic, tobe şi elementele de percuţie, se arată în comunicat.

Din repertoriul serii fac parte atât melodiile iubite de public, dar şi piese de pe cel mai recent material discografic, lansat în anul 2021 – „Mariza Canta Amalia”. Albumul încununează 20 de ani de activitate artistică şi, în acelaşi timp, marchează împlinirea celor 100 de ani de la naşterea legendarei artiste Amália Rodrigues.

Multiplă nominalizată la premiile Grammy şi câştigătoare a premiului BBC pentru „Cel mai bun artist european”, Mariza este artista care a avut colaborări excepţionale cu artişti de notorietate, precum Lenny Kravitz şi Sting, Cesária Évora şi Tito Paris, Carlos do Carmo şi Rui Veloso şi a înregistrat cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei.

Biletele pentru concertul programat pe 8 martie, la Sala Palatului, au preţuri cuprinse între 130 de lei şi 240 de lei și pot fi achiziţionate din reţeaua Iabilet.ro, la preţuri speciale, variabile în funcţie de categoria de loc.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...