G4Media.ro

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID: Este un tribut adus cercetării…

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID: Este un tribut adus cercetării medicale. Recomandarea este ca vaccinul COVID să se facă la 28 de zile de cel antigripal

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, a declarat, duminică dimineață că vaccinul anti-COVID este ”un tribut adus cercetării medicale” și că recomandarea este ca acesta să se facă la 28 de zile de cel antigripal.

Gheorghiță a mai declarat că resursa umană este cea mai importantă calitate în această campanie de vaccinare și că ”România este pregătită” pentru ce va urma:

 • ”Este un tribut adus cercetării medicale. Cred că doar împreună, prin solidaritate, coeziune și transparent onest putem merge mai departe. Astăzi s-a concretizat speranța noastră, am încredere că lucrurile merg bine și vă asigur că voi face tot ce ține de mine și echipa mea ca lucrurile să meargă bine. Datele susțin că este bine ca vaccinul anti-COVID să se facă la cel puțin 28 de zile de cel antigripal”, a declarat Gheorghiță, duminică dimineața.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

19 comentarii

 1. „resursa umană este cea mai importantă calitate în această campanie”?
  Păi și în compania RENAR care e calitatea cea mai importantă?

 2. Este o insulta la adresa stiintei sa pui un militar j3gos sa defileze pe munca unor civili.
  Scarbos ce face statul ruman!

  • Știința ta e zero, dar da, mare parte din țara e un jag. Politica ultimilor 30 de ani: vreți sa munciți sau sa petreceți. Banii sunt la ei…

  • *abbreviation
   Jag
   1. Judge advocate general

  • @cloudfare

   Atata te duce capul, atacurile la persoana denota un iq de capra.
   Tu stii ca „stiinta” mea este 0. Asa ai visat?

   Si apoi se mira lumea ca rumania este tara de lumea a 3a, cu inteligenti asimptomatici ca tine nici nu are cum sa ajunga mai sus.

   Si inca ceva, poate nu esti educat in istoria recenta a tarii, armata si-a ciuruit poporul acu 30 de ani. Intelegi insulta la adresa stiintei?

  • @v
   Si tu ce crezi ca faceai in primul mesaj? Sau are doar cel care te ataca pe tine? De ce nu ai formulat corect?👎

  • În lipsa unui verdict nu o sa accept o teorie ci o sa consider ca PSD „A ciuruit poporul”.
   ARMATA e formata in primul rand din soldati care respecta ordinele si merita tot respectul nostru pentru asta.

 3. Pupincuristul din bocanci sa puna mana sa cerceteze si el un pic mai fundamental de ce nimeni pana acum nu a avut curaj să folosească tehnologia cu ARN pe subiecți umani (si nici la animae nu se folosește).

  Are legătură cu instabilitatea moleculei (ca nu se stochează la -80°C de dragul consumului de energie electrică) si lipsa de predictibilitate a efectelor pe termen lung, ca intenția de a produce componenta virusului (acea proteina de coronament) poate rezulta în producția de structuri care se comporta ca proteine prionice.

  Dar să-i spunem „tribut”, ca la recitat poezii si ode, putini il intrec.

 4. Chiar nulitatea asta militara vorbeste de cercetare ?

 5. Dle Gheorghita, ati PROMIS o Campanie de INFORMARE PROFESIONISTA, ca parte a Campaniei de vaccinare, CAND va incepe?!
  A inceput vaccinarea, dar NU a inceput Campania de informare!
  In timpul asta, RTV si Antena 3 il arata de zor pe avocatul antu-Johannis, Gheorghe Piperea care alarmeaza populatia cu o „bomba”, zice Piperea: ” Vaccinul s-a alterat, din acest motiv Presedintele Johannis NU s-a vaccinat primul”, spune Gheorghe Piperea!
  Desi in nici o Tara din UE nu a inceput campania de avccinare cu seful Statului, ci cu Personal din Prima linie!
  Iar daca il vaccinau primul pe Johannis, iar era scandal, acelasi Gheorghe Piperea ar fi aczuat ca medicii din prima linie nu au fost vaccinati primii!
  Incepeti Cam[pania de Informare, e deja TARZIU!

 6. Adevarul e ca suntem plini si de anticovid si de antigripal. Am si eu o recomandare a la Gheorghita: nu amestecati caviarul cu Moet.

 7. Pateticul in adevarata sa splendoare !O sa vedeti ca dupa ce va veti vaccina ,multe din restrictiile si masurile care au fost luate in special cele legate de digitalizare ,vor continua si se vor inmulti.Ati fost si veti fi tratati in precum cobaii .Ati vazut ca certificatul de vaccinare ale 666 stilizat pe ambele pagini

 8. Pai nu.I libera exprimare o libertate stipulata in Constitutie,vrei sa incalc Constitutia?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.