G4Media.ro

UPDATE VIDEO Întârzieri ale trenurilor și avioanelor din cauza furtunii foarte puternice…

UPDATE VIDEO Întârzieri ale trenurilor și avioanelor din cauza furtunii foarte puternice din București/ Mai mulți copaci și o antenă de 30 de metri s-au prăbușit peste mașini și case/ Mesajul RO-Alert a ajuns la 10 minute după începutul furtunii

UPDATE 29 iulie Ora 10.00: Compania Vodafone a precizat că antena GSM care s-a prăbușit nu îi aparține.

UPDATE Ora 23:56 O antenă GSM de mari dimensiuni a căzut pe două locuințe, pe Calea Giulesti, la numărul 309. Sunt două persoane rănite, una dintre acestea fiind deja transportată la spital, iar cea de-a doua primește îngrijiri medicale la fața locului, anunță ISU București.

UPDATE Ora 23:33 Mai multe bucăți dintr-un acoperiș s-au desprins din cauza vântului foarte puternic, în zona Piața C.A.Rosetti nr. 3, avariind 3 autoturisme.

UPDATE Ora 23:29 Mai mulți cititori G4Media au semnalat faptul că au primit mesajul RO-Alert la 10 minute după ce furtuna începuse deja miercuri noapte.

UPDATE Ora 23:27 Antena de 30 de metri a Vodafone s-a prăbușit și peste o casa. În interiorul casei peste care s-a prăbușit antena, se afla o singură persoană, găsită în viața de către pompierii sosiți la fata locului.

UPDATE Ora 23:22  O avarie a avut loc în rețeaua de contact la Foișorul de Foc. O parte din vagoanele liniilor 14, 55 si troleibuzele liniilor 69, 70, 79, 85, 86, 90 sunt blocate. S-au dirijat mijloacele de intervenție în zonă. Pe Calea Dorobantilor, la Piața Charles de Gaulle, o parte din autobuzele liniilor 131, 282, 301, 330, 335 sunt, de asemenea, blocate din cauza unui copac căzut. La această oră se intervine punctual, pentru deblocare. Pe Strada Periș, un copac a căzut peste o casă și există pericolul ca acesta să lovească țevile de gaz.

UPDATE Ora 23:18 O antenă de telefonie a Vodafone, înaltă de 30 de metri, a fost doborâtă de vânt, avariind mai multe mașini și rețeaua electrică. Evenimentul s-a produs pe Str. Lacul Ursului, nr. 5.

UPDATE Ora 23:12 Din cauza vântului puternic, până la acest moment sunt mai multe sesizări referitoare la copaci căzuți și antene de telefonie avariate.

UPDATE Ora 23:07 Traficul aerian de la Aeroportul Henri Coandă este afectat de furtuna puternică din București și cel puțin un avion va ateriza la Constanța, anunță boardingpass.ro.

știrea inițială

Autoritățile au anunțat furtună de proporții în București printr-un mesaj RO-Alert transmis miercuri noapte. Este anunțat cod portocaliu de ploi torențiale și descărcări electrice, valabil până la 23:30.

Bucureștenii sunt rugați să evite deplasările și să se adăpostească.

știre în curs de actualizare

 

sursa foto: Dan Mihai Bălănescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Excelent sistem, se stia de 3 ore ca vine furtuna, bine ca ne-au trezit cu sirena cand incepuse deja de 10 minute.

 2. DA . Alerta a venit dupa 15 minute de cand a inceput furtuna.
  S-a uitat STSul pe geam si a zis : Ba e furtuna. Dati un SMS.
  Si cateaua mea a stiut mai devreme cu 30 de minute !

  • Bine ca in luna mai am avut 3 alerte in 3 zile consecutive pt.stropi de ploaie, iar in martie eram averizati zilnic sa ne…. spalam pe maini.

 3. O să vedem maine de dimineață cum a avut grijă administrația PNListo-USRista cum a avut grijă de toaletarea copacilor și îndepărtarea celor periculoși, cand era doamna sârmă in dos erau cei mai buni la dat lecții și soluții.

 4. Noroc cu jurnaliștii care le prevăd pe toate! Ro Alert e pistol cu apă în comparație cu jurnaliștii care știu tot și care, acolo unde nu pot aranja, măcar prognozează vânt slab până la moderat.

 5. Mesajul RO-alert a ajuns la 10 min după terminarea furtuna… nu la 10 min după ce a început….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.