G4Media.ro

Una dintre ieșirile de la stația de metrou Ștefan cel Mare va…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Una dintre ieșirile de la stația de metrou Ștefan cel Mare va fi închisă începând de luni, anunță Metrorex

Una dintre căile de acces de la staţia de metrou Ştefan cel Mare va fi închisă accesului călătorilor pentru lucrări de refacere a finisajelor, începând de luni şi până pe 21 mai.

Potrivit unui comunicat al Metrorex, calea de acces care va fi închisă este accesul A – ieşirea spre şoseaua Ştefan cel Mare, cea cu scara rulantă, se precizează în comunicatul Metrorex.

„Pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi pentru siguranţa călătorilor, în perioada mai sus menţionată, traficul pietonal la accesul A (cu scară rulantă) al staţiei de metrou Ştefan cel Mare va fi închis”, potrivit Metrorex.

Lucrările de refacere a finisajelor accesului A presupun decopertarea pardoselilor existente şi pregătirea stratului suport pentru montarea de noi placaje de granit.

Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător şi delimitată cu bandă de semnalizare pentru direcţionarea accesului publicului călător, se menţionează în comunicat.

Aceste lucrări se înscriu într-un program ce vizează refacerea finisajelor la căile de acces ale anumitor staţii de metrou care de-a lungul timpului au suferit deteriorări, se precizează în comunicatul semnat de directorul general al Metrorex, Ştefan Paraschiv.

sursa foto: Inquam Photos\ Octav Ganea

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Statii urate, murdare, fara panouri pe tavan
    Cel mai urat metrou, efectul Iliescu