G4Media.ro

Una dintre cele mai vechi consiliere a lui Viktor Orban a demisionat…

Foto: Viktor Orban / Facebook

Una dintre cele mai vechi consiliere a lui Viktor Orban a demisionat după declarația rasistă a premierului maghiar: un text pur nazist demn de Goebbels

Zsuzsa Hegedüs, consilieră a premierului Viktor Orban, împuternicit guvernamental pentru politicile de convergență socială, a demisionat marți din funcție după declarațiile rasiste făcute de acesta la Băile Tușnad, transmite publicația maghiară HVG.

Zsuzsa Hegedüs este una dintre cele mai vechi colaboratoare ale premierului Orban.

Într-o scrisoare deschisă, ea l-a acuzat pe Viktor Orban că discursul ar fi fost pe placul „celor mai însetați de sânge care urăsc rasele. Îmi pare sincer rău că trebuie să pun capăt unei relații din cauza unei poziții atât de rușinoase (…) Nu știu cum de nu ați observat că, atunci când ați citit discursul, ca de obicei, ați prezentat un text pur nazist demn de Goebbels, de la precedentul anti-migrant și anti-european”.

Premierul de extremă-dreapta al Ungariei, Viktor Orbán, s-a dezlănțuit sâmbătă la Băile Tușnad împotriva „amestecului” de rase europene și non-europene. „Noi (n.r. maghiarii) nu suntem o rasă mixtă … și nu vrem să devenim o rasă mixtă”, a declarat Orbán. El a adăugat că țările în care se amestecă europeni și non-europeni nu mai sunt „națiuni”.

De asemenea, Viktor Orban a făcut o aluzie la camerele de gazare ale regimului nazist atunci când a criticat planul Bruxelles-ului de a reduce cererea europeană de gaze cu 15%. „Nu văd cum pot obliga statele membre să facă acest lucru, chiar dacă există know-how german în acest domeniu, așa cum a demonstrat trecutul”, a spus el ironic.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

 1. Dacă nu apăreau din Altaï mâncătorii de făină de sânge azi locuitorii Câmpiei Panonice erau rasă pură. Dar a fost diferit.
  Dar ce să te aștepți de la creștinați cu ciomagul? Inimi de piatră, răutate nebunească.
  Orbàn are un protocol cu Putïn. Dacă luau Ucraïna azi luau ungurii Ardealul.
  Dacă Orbàn mișcă in front, atunci Putïn scoate pactul Javrov- Șighiüartö

 2. Ia să vedem noi dacă e ceva nou sub soare… Dücsö Csaba, într-o _ apărută în 1939, un an înainte de Apocalipsul. din 1940 – sub titlul „NINCS KEGYELEM!” (FĂRĂ ÎNDURARE!). Iată, pe scurt, ce cuprindea .acest manifest al crimei: <<Naţia ungară este cea mai splendidă realizare a rasei dominante mongole, care nu cunoaşte înfrângerea”…
  Restul _ abominațiilor vă las să le citiți singuri, voiam doar .să subliniez obsesia rasială -arc peste timp.

 3. Bravo conducatorilor natiei romane!
  Femeia asta, apropiata a lui Viktor Orban, riscandu-si functia a avut curajul sa-i spuna in fata ce-a avut de spus, in timp ce voi taceti complice!
  Rusine, dle Haos Werner Iohannis, rusine dle Ciuca, rusine dle Ciolacu, sa va fie rusine!!!!
  Toti sunteti complici la mizeriile debitate de Viktor Orban pe pamant romanesc!
  Nicaieri in Europa nu i s-ar permite asa ceva, doar in Romania, ajunsa sat fara caini, poate acest individ dubios sa spuna ce vrea, sa faca ce vrea!

 4. Cine sti, poate ca daca Ucraina cadea, il ajuta pe Orban sa ia Transilvania.