G4Media.ro

Un proces în vederea destituirii lui Trump ar urma să aibă loc…

Un proces în vederea destituirii lui Trump ar urma să aibă loc în ianuarie, dacă va fi pus sub acuzare săptămâna viitoare, anunţă liderul senatorilor republicani

Un proces în vederea unei destituiri a lui Donald Trump în Senatul Statelor Unite ar putea să aibă loc luna viitoare, în cazul în care Camera Reprezentanţilor aprobă, aşa cum se aşteaptă, inculparea, a confirmat miercuri liderul majorităţii republicane în Camera superioară Mitch McConnell, relatează Reuters.

În cazul în care reprezentanţii adoptă capetele de inculpare a lui Trump de abuz de putere şi de obstrucţionare a Congresului, procesul în Senat va fi ”primul eveniment înscris pe ordinea de zi a Camerei superioare în ianuarie”, a anunţat Mitch McConnell.

Liderul republican nu a exclus, marţi, ca un asemena proces să fie scurt – fără să fie audiat vreun martor.

Democraţii au prezentat marţi cele două capete ale unei inculpări istorice a lui Donald Trump, care urmează să devină al patrulea preşedinte din istoria Statelor Unite vizat de o procedură de destituire.

Camera Reprezentanţilor, majoritar democrată din ianuarie, urmează să se pronunţe săptămâna viitoare, în sesiune plenară, prin vot, asupra rechizitoriului.

Pentru ca procedura să conducă la destituirea lui Donald Trump, este necesar ca o majoritate calificată de două treimi să se pronunţe prin vot în favoarea destituirii miliardarului, un lucru puţin probabil în contextul în care niciun senator republican nu a anunţat că ar vota în favoarea destituirii.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. La pușcărie cu maimuța galbenă, sper ca viitorul președinte Sanders să aibă grijă să îi confiște averea acestui miliardar de carton plouat

    • sanders e un comunist senil vandut, lasa-ne! A cazut in dizgratia oamenilor dupa ce si-a cedat locul lui hillary pe bani multi, putregaiul bolsevik. democratii se comporta ca hoarde de triburi cu lideri sugativa de buget.

    • Cred ca exagerati si unul si altul. Asa este, Sanders e dubios si masuri extreme gen confiscarea averilor nu sunt binevenite. Dar nu e numai Sanders in partidul democrat iar a-i numi pe toti hoarde de triburi e exagerat si arata pasiune prea mare.

  2. America niciodată nu va îmbrățișa comunismul. Trump își va executa mandatul și probabil și pe cel de- al doilea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.