G4Media.ro

Un bărbat a jefuit o bancă din Sectorul 2 al Capitalei. A…

Un bărbat a jefuit o bancă din Sectorul 2 al Capitalei. A amenințat o angajată și a luat 10.000 de lei/ Banca este vizavi de sediul Poliției Române

Un bărbat a jefuit marți o bancă din Sectorul 2 al Bucureștiului, de unde a luat 10.000 de lei, potrivit unui comunicat al Poliției.

Banca este situată vizavi de sediul Inspectoratului General al Poliției Române.

Nici o persoană nu a fost rănită.

Bărbatul a amenințat o angajată a băncii în jurul orei 10.00 și a reușit să fugă înainte de ca angajata să apese butonul de panică și să declanșeze sistemul de alertare. Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui text scris, potrivit Poliției. În momentul jafului, în agenție se aflau doar angajați.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei.

Foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Iar o bancă din București a jefuit 10.000 de clienți (taxe și comisioane nejustificate, rate de schimb valutar, etc.)

 2. Premiul Oscar pentru scenariu
  Fie înțelegere a casieritei cu infractorul fie sceneta a politiei ca să își justifice primele.

 3. Nu mai puneti poza aia cu Vela facand cu degetele catre ochi? Pompierii si ISU Piatra Neamt sunt la Interne, nu?

  A trebuit sa moara oameni ca sa nu mai vad poza Marelui Frectionar.

 4. Articolul este părtinitor.
  Da, a fost furata din banca o suma. Dar cat a furat banca de la clienți cu complicitatea autorităților?
  SEPA a intrat în funcțiune în 2009, obligând băncile sa nu perceapă comision la transferuri private electronice sub 5000 euro. In România nu este nici acum implementată. Oare cate miliarde de euro munciți din greu „la căpșuni” au fost sifonați de bănci din 2009 pana acum? Cred ca un picuț mai mult decât 10k. Si atunci care e știrea mai senzațională?

  Iar politia vis-a-vis mi se pare normal. Data viitoare poate fura chiar de la casieria lor.

 5. Deci, sa inteleg si eu.
  A intrat un tip intr-o banca, i-a dat un bilet casierei, iar aia i-a dat banii fara alte discutii. Si pana sa se trezeasca donsoara ca are „buton de panica”, individul a plecat cu banii primiti.
  Unde era butonul ala „de panica”? La KFC-ul de la Victoriei?

  Iar in alta dezordine de idei… ala a fost tare „destept” sa scrie de mana un asemenea bilet. In loc de asta, mai bine-i dadea direct buletinul. Un grafolog il poate lega de bilet fara prea mari batai de cap, ca sa nu spun ca probabil are amprentele pe bilet.

  Probabil ca e unul din aia lasati „la vatra” de Tu Dorel Toa Der.

 6. Văd aici comentarii extrem de fantasmagorice… Cel al „Cassandrei”, sau cel al lui „f”, care încearcă să acrediteze ideea că jaful este bun, deoarece… băncile ne fură la rândul lor.
  Oare ce părere ați fi avut, stimați trolli dubluesiști sau monoliterați, dacă chiar voi ați fost ăia furați? Scuze se puteau găsi cu duiumul, că hoțul n-avea bani de mâncare, sau că oricum, banii furați de la voi erau mult mai puțini decât salariile încasate de voi până atunci…

  Chiar l-ați uitat atât de repede pe Rudotel Toader și legile lui ale injustiției, prin care încerca și el să acrediteze ideea că furtul nu e furt dacă e sub 200.000 lei?? Chiar credeți toate basmele nemuritoare cu haiducii care furau de la bogați și dădeau la săraci?

  Avem niște legi, haideți să le respectăm! Iar pe cei car ele încalcă să-i pedepsim! Dacă îl iertăm pe ăla care a furat „dăcât” 10.000 lei, de ce nu-l iertămi și pe cel care conduce mașina băut? Sau pe cel care omoară un câine? Sau, știu eu, pe cel care omoară un alt om, că, deh, suntem 7 miliarde, nu se vede că moar eunul din noi, nu-i așa?
  Mi-e rușine că fac parte din aceeași specie cu unii care gândesc în halul ăsta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.