G4Media.ro

UDMR a desemnat încă doi secretari de stat, la ministerul dezvoltării și…

UDMR a desemnat încă doi secretari de stat, la ministerul dezvoltării și la transporturi

Consiliul Permanent al UDMR a desemnat, în ședința de joi,  noi secretari de stat în două ministere și un subsecretar de stat într-un alt minister, se arată într-un comunicat al Uniunii.

Potrivit deciziei CP, noii secretari de stat sunt:

  • MATUZ Zsolt la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Potrivit CV-ului, Matuz Zsolt are 49 de ani, este absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, specializarea Inginerie-economică. Are o experiență de peste 20 de ani în gestionarea proiectelor de finanțare, mai întâi în cadrul RA Comunala Satu Mare, apoi în cadrul unor companii, autorități publice și organisme religioase, în calitate de consultant extern.
  • SÁNDOR Gábor a Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. Potrivit CV-ului, Sándor Gábor este specialist în domeniul siguranței rutiere. Este fondatorul, și până în prezent, președintele Fundației ”Institutul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere” – înființată în 1999. Este promotorul conceptual dedicat, și recunoscut ca atare, al formării profesionale de specialitate din România, inclusiv în virtutea exercitării, din 2004 și până în prezent, a calității de administrator al liderului pieței pregătirii și perfecționării profesionale a personalului de specialitate din domeniul transporturilor rutiere, respectiv al IFPTR SRL – specializat în atestare și consiliere profesională.
  • FÜLÖP Lóránd (scurtă biografie AICI) a fost numit de UDMR secretar de stat-adjunct la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Consiliul Permanent al Uniunii va decide în următoarele zile cu privire la numirea de noi secretari de stat în ministere.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Corect era sa pozitioneze scrisul in romana in stanga si sus. Limba oficiala intai.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.