G4Media.ro

Ucraina: Rusia urmăreşte să creeze un coridor între Crimeea şi Transnistria

Sursa/Ministerul Apărării din regiunea separatistă transnistreană a Republicii Moldova

Ucraina: Rusia urmăreşte să creeze un coridor între Crimeea şi Transnistria

Armata ucraineană a declarat joi că forţele ruse urmăresc să blocheze capitala Kiev şi să creeze în acelaşi timp un coridor terestru pe coasta de sud între peninsula anexată Crimeea şi regiunea transnistreană a Republicii Moldova, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Forţele ucrainene s-au luptat joi cu invadatorii ruşi care au atacat din trei părţi, după ce Moscova a lansat un asalt pe uscat, pe mare şi pe aer, în cel mai mare atac asupra unui stat european de după cel de-al doilea război mondial, atac care a forţat zeci de mii de ucraineni să îşi părăsească locuinţele.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

 1. Daca se atinge Dugin de Transnistria, eu ma inrolez in armata romana, cea basarabeana si cea britanica.

  Ca fascisti, gata oricand sa scrie un articol de infierare al oricarui om ce s-a ridicat prin forte proprii, gen a mers la facultate la 23 de ani sau a muncit la bar in cursul facultatii, ne reafirmam crezul tapalagesc: sa fie totul cum vrea Adenauer Stiftung, Armin Meiwes si restul nemtalariei! Taranii romani sa fie izgoniti din Sibiu la ora apusului! Transnistria sa fie a cui a zis Maresalul Antonescu si Merkeloiul Mustacios!

  • medicamente, medicamente 🤣

  • Dacă în loc să scrie, vajnicul promotor al crezului sputnikar și apărător al purtătorilor liberi de ițari ar fi glăsuit, s-ar fi auzit un scheunat dinspre dughiana fâșistă. De la unghia în gât. Tot de acolo și înfierarea, care în loc să fie a oricărui om, e al oricărui mujic erect prin forțe proprii, înrolat in armata propagandei pro-sovietice.

  • Dacă în loc să scrie, vajnicul promotor al crezului sputnikar și apărător al purtătorilor liberi de ițari ar fi glăsuit, s-ar fi auzit un mieunat dinspre dughiana fâșistă. De la unghia în gâtlej. Tot de acolo și înfierarea, care în loc să fie a oricărui om, e al oricărui mujic ridicat prin forțe proprii, înrolat in armata propagandei pro-sovietice.

 2. Dna Maia face cap de pod cu Moscova.

 3. Asta o spune ex. presedintele Basescu si nu numai de multa vreme… din pacate n-a mai avut mandat sa faca ceva concret pentru prevenire dupa ce l-au trecut pe linie moarta baietii speciali care-si iau argintii din doua parti… acum deja s-au infipt rusnacii in insula serpilor si va fi „putin” mai greu; vai si amar de tarisoara mea.