G4Media.ro

Tribunalul Timiş a dispus arestarea preventivă pe 30 de zile a celor…

sursa foto: Facebook

Tribunalul Timiş a dispus arestarea preventivă pe 30 de zile a celor nouă agenţi de poliţie de la Înmatriculări auto acuzați de luare de mită

Tribunalul Timiş a dispus, marţi, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele a nouă agenţi de poliţie, pentru luare de mită în formă continuată, transmite Agerpres.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus punerea în mişcare a urmăririi penale faţă de 10 inculpaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită în formă continuată, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, remis, marţi.

În fapt, s-a reţinut că în perioada 23 ianuarie – 22 mai, inculpaţii, în calitate de funcţionari publici (agenţi de poliţie) în cadrul DRPCIV, Compartimentul Înmatriculare şi Evidenţa Vehiculelor Rutiere Timişoara, în mod repetat şi în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, au primit sume de bani cu titlu de mită, în legătură cu îndeplinirea unor acte care intrau în îndatoririle lor de serviciu, respectiv în scopul de a prelua şi elibera în mod preferenţial (peste rând) documentele pentru înmatricularea de vehicule.

Marţi, s-a formulat propunere de arestare preventivă cu privire la nouă dintre inculpaţi, aceasta fiind admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a dispus emiterea mandatelor de arestare preventiva pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptelor.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Macar de ochii strainilor.

    • De te-as vedea si pe tine la beci vreo 30 de zile, asa, de ochii strainilor… Dupa aia ne poti povesti cat de scurte ti-au parut zilele alea.

    • Si nu le merita sau cum? Sa ne fie si putina mila de ei? Intreaba-ne din nou de ei peste vreo 7 ani asa daca se poate.. sa vedem cum o sa simtim atunci.

  2. si cine mai lucreaza la biroul de inmatriculari? este inchis de la deschinderea dna. astia 10 erau toti angajatii. a mai ramas unul, se intoarce la lucru? cind pleaca in concediu ce se intimpla?

    • Asta nu e problema procurorului. El isi face treaba si se pare ca o face bine. Cei de la inmatriculari trebuie sa apeleze la rezerve. Daca nu s-au pensionat la 40 de ani.

  3. Ii stiu pe aia de la ANR de pe lac, baieti profi, nu incepatori ca astia.