G4Media.ro

Trei rachete au fost lansate din sudul Libanului spre Israel. Armata israeliană…

Trei rachete au fost lansate din sudul Libanului spre Israel. Armata israeliană a confirmat tirurile dar a subliniat că rachetele au căzut în Marea Mediterană

Potrivit unor surse militare şi de securitate libaneze, trei rachete au fost lansate joi din sudul Libanului spre Israel, notează AFP, conform Agerpres.

Proiectilele au fost trase dintr-o zonă aflată lângă tabăra de refugiaţi palestinieni din Rachidiyé, în sudul Libanului, o ţară învecinată cu Israelul.

Armata israeliană a confirmat tirurile, dar a subliniat că rachetele au căzut în Marea Mediterană.

O sursă apropiată Hezbollah, duşman de moarte al Israelului, a indicat că această mişcare armată libaneză nu a fost implicată în tirurile respective.

„Cu puţin timp în urmă, trei rachete au fost trase din Liban şi au căzut în Marea Mediterană în largul coastelor de nord ale Israelului”, a declarat armata israeliană într-un comunicat.

Aceste tiruri au avut loc în timp ce Israelul a desfăşurat tancuri de-a lungul barierei de separare cu Fâşia Gaza, ţinta unor intense atacuri israeliene în ziua a patra a unui nou conflict sângeros cu grupurile armate din enclava palestiniană care au tras rachete spre teritoriul israelian.

În 2014, în timpul unei precedente ofensive israeliene împotriva Fâşiei Gaza, au fost, de asemenea lansate rachete din sudul Libanului spre nordul Israelului, reaminteşte agenţia France Presse.

sursa foto: Facebook\ Israel Defense Forces

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. in poza apare un gazon artificial……

    • Asa si? Scrie ca.i poza de la fata locului? Nu conteaza ce poza pun, poza nu are relevanta. Cand au poza de la fata locului o sa specifice da nu trebe musai poza cu relevanta. Iti dau un exemplu, faci o stire cu un hot de buzunare, poti sa iei o poza de pe net cu un om cu cagula, asta nu inseamna ca ala ii hotu. Asa ca da o sa vezi multe poze la multe stiri care nu au neaparat legatura cu stirea. Nu.i musai sa pui poza de la fata locului

  2. un cazon artificial…..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.