G4Media.ro

Trei cetățeni ruși prinși în timp ce încercau să intre în România…

sursa foto: www.politiadefrontiera.ro

Trei cetățeni ruși prinși în timp ce încercau să intre în România folosind vize false / Au vrut să intre în țară cu un autoturism înmatriculat în Polonia

Trei cetățeni ruși au încercat să intre în România pe baza unor pașapoarte cu autocolante de viză false. Aceștia s-au prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Moravița din județul Timiș, ca pasageri într-o mașină înmatriculată în Polonia, condusă de un alt cetățean rus, relatează Agenția de presă Rador.

Politiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea autocolantelor de viză care purtau însemnele autorităților din Italia și au procedat la verificarea amănunțită a documentelor, cu ajutorul tehnicii din dotare. În urma expertizei, s-a constatat că vizele celor trei pasageri nu îndeplinesc condițiile legale de formă și fond, fiind false.

Deținătorii pasapoartelor au declarat că nu au cunoștință despre faptul că autocolantele nu sunt autentice. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în inscrisuri oficiale, uz de fals și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând să se ia măsurile legale care se impun, inclusiv propunerea de interdicție de intrare pe teritoriul României timp de cinci ani.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. hohol, veneau sa iti fure scutul de la deveselu’ :)))

  2. @ Petru – Daca fugeau de mobilizare, cereau pur si simplu azil politic. Io zic ca puteau fi si altceva rusi aia, ma gandes la gealati care cauta refugiati rusi…

  3. In locul celor trei îl putem „exporta” pe simion, iubitorul de orci:))))

  4. Nici FSB nu este cum era KGB, care a adus in Romania 20000 de agenti odata, in Decembrie 1989.
    Epigonii de astazi nici macar trei vize nu sunt in stare sa falsifice.

    Baietii astia trebuie sa fie inmanati ukrainienilor, care vor sti sa-i convinga sa vorbeasca.