G4Media.ro

Traversarea Dunării cu bacul de la Moldova Nouă în Serbia se amână.…

Traversarea Dunării cu bacul de la Moldova Nouă în Serbia se amână. În lipsa unui operator economic, primarii din zonă se gândesc să preia ei administrarea bacului

Recenta semnare a contractului de concesiune a serviciilor de operare a bacului între malul românesc și cel sârbesc al Dunării, şi reluarea curselor de la 1 iunie este inutilă, anunță Agenția de presă Rador.

La scurt timp după semnarea contractului, firma câştigătoare a licitaţiei a renunţat. Potrivit lui Eugen Băleanu, responsabilul cu PR-ul în cadrul firmei câştigătoare a licitaţiei ,,optimizările propuse pentru rentabilizarea transportului nu au fost acceptate de Consiliul Judeţean,,. Se preconiza mărirea capacităţii de transport de la 40 la 100 de pasageri precum şi a traversării turiştilor cu mijloace de transport mai mari de 3,5 tone, lucru posibil din punct de vedere tehnic pentru Baziaş 4.

De partea cealaltă, preşedintele CJ Romeo Dunca, este de părere că ,,…operatorul economic s-ar fi speriat de responsabilităţile asumate, în ciuda sprijinului anunţat de administraţia judeţeană”. Acum, va urma o nouă licitaţie.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin a mai declarat că anunţul urmează să fie postat săptămâna aceasta pe SEAP. Romeo Dunca a precizat că primarii din zonă s-au arătat interesaţi să se constituie într-o societate şi să administreze bacul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Din nou incapacitatea autoritatilor de a scrie un caiet de sarcini limpede, concis, fara sopârle.

  2. Sa nu uitam că preș CJ, Romeo Șuncă are propria firma de transport…. Mă cam îndoiesc că a fost ,,greșeala”…..