G4Media.ro

Tombolă cu premii în telefoane, tablete și laptopuri pentru tinerii din Ialomița…

Tombolă cu premii în telefoane, tablete și laptopuri pentru tinerii din Ialomița care se vaccinează

Autoritățile din Ialomița vor organiza o tombolă cu premii constând în telefoane, tablete și laptopuri pentru tinerii de 16-25 de ani din județ care se vor vaccina anti-COVID la maratonul organizat în prioada 31 mai – 1 iunie.

În cele două zile, toți cei interesaţi, indiferent de vârstă, se pot vaccina fără programare la centrele de vaccinare din Slobozia, Amara, Ţăndărei, Feteşti, Urziceni și Fierbinţi-Târg.

Anunțul prefecturii Ialomița:

Alege să te vaccinezi! Alege să fii câştigător!

De Ziua Copilului, Instituţia Prefectului Ialomiţa, cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița și al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, organizează în perioada 31 mai-1 iunie 2021 o campanie de vaccinare anti-Covid-19.

Tinerii cu vârste între 16 și 25 de ani care se vaccinează pe durata acestei campanii se vor putea înscrie la cele 3 tombole care vor avea loc pe data de 10 iunie 2021 la Slobozia, Fetești și Urziceni.

Premiile constau în 3 laptopuri, 3 tablete şi 3 telefoane mobile performante în valoare totală de 40.000 de lei.

Toți cei interesaţi, indiferent de vârstă, se pot vaccina fără programare la centrele de vaccinare din Slobozia, Amara, Ţăndărei, Feteşti, Urziceni și Fierbinţi- Târg, în perioada mai sus-menţionată.

Centrele de vaccinare vor fi deschise până la orele 22:00.

Iniţiativa va fi susţinută financiar de către Consiliul Judeţean Ialomiţa, iar logistic de către Primăria Slobozia, Direcția de Sănătate Publică Ialomița și administraţiile locale unde există centre de vaccinare.

sursa foto: Facebook/ ROVaccinare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Cred ca ar trebui demarat programul „primul vaccin Covid”, care sa contina recompense substantiale: O vacanta in Caraibe sau o plimbare cu nava spatiala a lui Elon Musk.. Si pentru decedati: o inmormantare in cripta de marmura neagra cu pomana facuta la Palarul Parlamentului.

    • Tu ai impresia ca unul care nu se vaccineaza ca sa nu i se implanteze chipuri si „cincigeuri” accepta vacanta in caraibe (unde sigur il prinde bilgheits si il chipeaza) sau mai rau, sa se urce pe nava lui Musk, sa-l ia fraierul ala de cobai pe el, dacul liber???

      Eu cred ca ce se ofera e perfect: tablete si telefoane „shmechere” la tineri, urmat de tigai la promotie pentru gospodine, cu un detergent cadou, si ceva bormasini meseriashe pentru domni. Si in 3 luni imunizezi 80% din populatie.

  2. In sfarsit …greu se prind si primarii astia ca doar cu zaharelul ii aduci la votare…aa pardon vaccinare. Pun pariu ca va fi plin de doritori, o sa fie coada ca la tigaile de la peni carfur si lidl. Mai greu e cu babele si mosii ca aia nu cred decat ce spune popa din sat (chiar daca de obicei e curvar hoomosecsual sau bandit )

  3. Acum a ramas tigaia,pe locul doi!
    Ma dau batut…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.