G4Media.ro

„Toată Ucraina va arde”. Medvedev amenință că trimiterea mai multor arme Ucrainei…

Sursa foto: Duma.gov.ru

„Toată Ucraina va arde”. Medvedev amenință că trimiterea mai multor arme Ucrainei nu va face decât să încurajeze mai multe atacuri din partea Rusiei

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev a declarat că trimiterea mai multor arme în Ucraina nu va face decât să încurajeze mai multe atacuri din partea Rusiei, relatează Reuters, citată de The Guardian.

„Toată Ucraina care rămâne sub conducerea Kievului va arde”, a declarat acesta într-un interviu scris acordat jurnalistei Nadana Fridrikhson.

Fridrikhson l-a întrebat pe Medvedev, care, în calitate de vicepreședinte al Consiliului de Securitate, a devenit una dintre cele mai aprige figuri pro-război ale Rusiei de la invazia acesteia în Ucraina, dacă utilizarea armelor cu rază de acțiune mai lungă ar putea forța Rusia să negocieze cu Kievul.

„Rezultatul va fi exact opusul”, a răspuns Medvedev, în comentariile pe care Fridrikhson le-a postat pe canalul său Telegram.

„Numai niște ciudați morali, dintre care sunt destui atât la Casa Albă, cât și la Capitoliu, pot argumenta astfel”.

Pentagonul a declarat vineri că o nouă rachetă care ar dubla raza de atac a Ucrainei a fost inclusă într-un pachet de ajutor militar american în valoare de 2,175 miliarde de dolari.

La 24 februarie, când se apropie prima aniversare a invaziei, forțele rusești au fost pe picior de plecare în ultimele opt luni și nu controlează în totalitate niciuna dintre cele patru provincii ucrainene pe care Moscova le-a declarat unilateral ca făcând parte din Rusia.

Întrebat ce s-ar întâmpla dacă armele pe care Washingtonul le-a promis Ucrainei ar urma să lovească Crimeea – pe care Rusia a confiscat-o de la Ucraina în 2014 – sau în adâncul Rusiei, Medvedev a declarat că Putin a abordat clar această chestiune.

„Nu ne stabilim nicio limită și, în funcție de natura amenințărilor, suntem pregătiți să folosim toate tipurile de arme. În conformitate cu documentele noastre doctrinare, inclusiv cu principiile fundamentale ale descurajării nucleare”, a spus el. „Vă pot asigura că răspunsul va fi rapid, dur și convingător”.

Doctrina nucleară a Rusiei permite un atac nuclear după „o agresiune împotriva Federației Ruse cu arme convenționale, atunci când însăși existența statului este amenințată”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

 1. Promiți?

 2. Asta e scopul industriei Americane de Armament: mai mult razboi, mai multi bani pt ei!

  • Ruble la mintea copiilor,daca intra usa in lupta cui mai vindea ea arme ,asa ca ii trebuie un tap ispasitor pentru testarea armelor

 3. Demența in forma continuata.

 4. Ultimele zvarcoliri ale acestui lim.bric….tic tac tic tac

 5. chiar ma intrebam ce mai zice medvedev… f interesant!!! :))

 6. Ucrainenii sunt carne de tun pt americani 😀 😀 😀

 7. O să ardă și rusia. Problema e doar când.

 8. Lui Ze.lea nu’i pasa, nu’i arde casa!! Amerindienii stiu de ce!!

  • @riki asa e ba sluga rusa , putin e baiat bun, el nu vrea sa omoare oameni , oamenii nu-l inteleg si nu i se inchina

  • „Nu’i”? Vezi că Yandex-ul traduce cu greșeli de ortografie din rusă în română, t.â.r.â.t.u.r.ă.

 9. logica lavroviana, cand crezi ca mintea lor nu poate debita si mai multe ineptii … ei dovedesc ca se poate

 10. cand bet.ivii muscali nu au nimic de spus il trimit la inaintare pă tăntălău …pă lacheu medvedev sa dea cu degetele prin aer…😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂…cine plm i-a inventat pă ra.tatii astia la k.kremlin❓❓❓❓❓😁😁😁😁😁😁😁😁😁…au ajuns de rasu c…‼️‼️‼️‼️‼️

 11. Unul care latră după gard, daca dispare gardul scheauna si o rupe la fuga.
  Individul asta are un post onorific, sa aiba si familia lui de o tocană.

 12. Medvedev, poate arzi intr- o noapte!!!!