G4Media.ro

Tinerii români se simt mai obosiți, se confruntă mai mult cu stări…

Sursa: RBL

Tinerii români se simt mai obosiți, se confruntă mai mult cu stări emoționale fluctuante și cu provocări financiare mai mari decât acum un an – studiu RBL

Banii, educația financiară, cariera, motivația și stările emoționale fluctuante reprezintă principalele provocări percepute de tinerii români de până în 25 de ani, la mai bine de un an de la începutul pandemiei, potrivit unui nou studiu realizat sub umbrela Romanian Business Leaders (RBL), dat publicității marți. Față de anul trecut, au crescut atât nivelul de oboseală perceput de tineri, cât și tensiunile din sfera profesională și personală.

  • Studiul “Insights PulseZ” a urmărit să surprindă stările, comportamentele, interesele și dorințele tinerilor în context pandemic. Este vorba despre cea de-a doua ediție a cercetării, după cea de acum un an. Studiul este conceput și coordonat de specialiști din cadrul a două programe ale organizației Romanian Business Leaders (RBL)*, “Vreau să fiu antreprenor” și “Insights”, iar de realizare s-a ocupat agenția de studii de piață (Z) data. Cercetarea s-a desfășurat în iulie a.c., pe un eșanion de 1.200 de tineri reprezentând Generația Z (persoane născute după 1995).

Potrivit studiului, principalele provocări cu care spun că se confruntă în prezent tinerii sunt:

 

  • Lipsa resurselor financiare (77% – în creștere de la 59% în 2020)

Citește tot articolul pe Edupedu.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. karl, nu fi mikroagresiff