G4Media.ro

Târg de Crăciun și patinoar ecologic, cu plăci de teflon, în Cetatea…

Sursa foto: patinoar-mobil.ro/

Târg de Crăciun și patinoar ecologic, cu plăci de teflon, în Cetatea Medievală din Sighișoara / Primar: ”Atmosfera pe care Cetatea ne-o oferă nu o putem recrea în orașul de jos”

Târgul de Crăciun se va deschide oficial mâine și va putea fi vizitat până în 5 ianuarie. Sighișorenii se vor putea bucura de produsele tradiționale de sărbători, comercializate în opt căsuțe, iar pentru copii va fi amenajat un carusel. Vor avea loc și concerte de colinde, pe timpul programului va rula muzică ambientală, iar copiii vor putea participa la diverse workshop-uri. Tot în Cetate se va amenaja un patinoar de 250 de metri pătrați, a declarat primarul Municipiului Sighișoara, Iulian Sârbu.

”Sunt convins că Târgul de Crăciun în Cetate va avea un farmec. Anul acesta, suplimentar, vom avea și un patinoar ecologic, care este amplasat tot în cetate. Atmosfera pe care Cetatea ne-o oferă nu o putem recrea în orașul de jos. Cetatea fiind a locuitorilor Municipiului Sighișoara, noi, cu toții, trebuie să ne asumăm Cetatea și să ne bucurăm de ea. Ea este deja împodobită, iar în seara de 30 vom porni și iluminatul festiv. Vor fi tarabe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă, vor fi concerte ale corurilor locale practic, organizatorii au implicat cât mai mulți sighișoreni, cât mai multe coruri, cât mai mulți soliști locali”.

Patinoarul din Sighișoara nu folosește apă și gheață, ci plăci de teflon, suprafață peste care se poate patina și cu patine obișnuite.

Târgul de Crăciun din Sighișoara va fi deschis zilnic, între orele 10:00 și 23:00.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Serios?! Gramatica doare rău și la Sighișoara la nivel de primar! Am trecut prin cetatea Sighișoara acum câteva zile! Puzderie de mașini pe fiecare străduță, în preajma primăriei erau zeci de mașini parcate! Îi place primarului cum arată bijuteria asta de cetate medievală. Acum o mai încarcă și cu un patinoar unde foarte probabil ca și aici la București toți cu mic cu mare se vor deplasa cu mașinile personale.

  2. Mie îmi place chestia aia cu “patinoar ecologic din plăci de teflon”. Teflon probabil recoltat sustenabil din jurul Sighișoarei.