G4Media.ro

Tabără de gătit, în luna februarie, la Brașov / ”Putem arăta invitaților…

Sursa foto: G4Media

Tabără de gătit, în luna februarie, la Brașov / ”Putem arăta invitaților felul în care se găsesc mai multe grupe musculare, nu doar cele consacrate, pe care le știm toți – mușchiul de vită, antricotul și vrăbioara”

În perioada 3 – 4 februarie, în Poiana Braşov va avea loc „Winter Beef Cooking Camp”, mai exact o tabără de iarnă pentru gătit carne de vită, anunță Agenția de presă Rador.

La eveniment vor lua parte atât bucătari, cât și crescători de vite de carne, producători şi distribuitori de utilaje şi echipamente gastro, dar şi gurmanzi şi pasionaţi de gătitul în aer liber.

„Evenimentul are și un rol educativ, pe partea de cunoaștere a gastronomiei și a zonei de stake house-uri. Am câțiva colegi pe care mă bazez și cu care pot lucra, în sensul în care putem arăta invitaților felul în care se găsesc mai multe grupe musculare, nu doar cele consacrate, pe care le știm toți – mușchiul de vită, antricotul și vrăbioara; Cum se tranșează o carcasă de de vită, cum recuperăm anumite grupe musculare, ce se poate găti din ele, pe ce instrumente se gătesc. Au apărut acuma tot felul de echipamente pe bazate pe peleți, din diverse esențe. Provocarea este să demonstrăm și puterea aparatelor în condiții vitrege”, a spus organizatorul evenimentului, Radu Zărnescu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Mâncatul cărnii este clasificat în aceeași grupă de toxicitate cu azbestul si fumatul.
    Asta pe bune, nu pe fake science shoshockărească. Oficial. In urma evidențelor științifice.

  2. Paginii neamului care varsa singe pentru a minca …. Grobiana atitudine ….