G4Media.ro

SURSE Managerul spitalului din Urziceni, unde o femeie a născut în stradă,…

Sursa foto: captură video

SURSE Managerul spitalului din Urziceni, unde o femeie a născut în stradă, a fost suspendat prin decizia primarului / Ministrul Sănătății ceruse demisia sau demiterea managerului, dar acesta a refuzat să demisioneze

Managerul spitalului din Urziceni, Daniela Elena Ianuș, a fost suspendată din funcție printr-o decizie a primarului, au declarat pentru G4Media.ro surse locale. Managerul a refuzat să demisioneze după apariția imaginilor cu o femeie care a născut în stradă și după ce Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a cerut demisia sau demiterea ei. Ianuș a declarat că nu are motive să demisioneze.

Managerul Spitalul Municipal din Urziceni este din 2017 Daniela Elena Ianuș, expert contabil cu studii universitare din anii 1980 de economie a industriei și agriculturii și asociat la societatea Agroman Com SRL Ialomița, care se ocupă cu cultivarea orezului, legumelor și plantelor cu semințe oleaginoase, unde a fost și director economic. Ea a fost consilier local PNL, în mandatul 2012-2016, iar apoi a fost numită la conducerea spitalului.

Spitalul este în subordinea primăriei, iar Ianuș a fost numită la conducerea spitalului de către primarul PNL al orașului Urziceni, Constantin Sava, aflat în funcție de peste zece ani. În anul 2015, primarul Sava a fost reținut de DNA pentru abuz în serviciu, iar în anul 2016 și-a depus candidatura pentru un nou mandat deși avea interdicție de exercitare a funcției (sursa aici).

Constantin Sava este președintele filialei PNL Urziceni, potrivit declarației de interese.

Tot din PNL provine și Daniela Elena Ianuș, actualul manager al spitalului. Potrivit profilului de pe Linkedin, Daniela Elena Ianuș este economist, absolventă a promoției 1988 a Academiei de Studii Economice București, Facultatea Economia Industriei și Agriculturii. În perioada 1991-1992, a urmat și cursuri postuniversitare de Management și marketing în agricultură.

Din 1992 a ocupat funcția de director economic la societatea Agroman Com SRL, care, potrivit portalului termene.ro, are ca obiect de activitate „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producătoare de semințe oleaginoase”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. ciuma galbena PNL a suspendat ciuma galbena de manager de la PNL (cu estensie PSDNLUDMR)
  oare cati din Urziceni vor vota in continunare PSDNLUDMR dupa acest scandal?
  pe pariu ca majoritatea, si atunci de ce nu au lasat-o pe „profesionista” de la PNL sa isi continue munca?

  • Suspendata? Demisa in zero secunde!
   Se pare ca trimitea trei pacienti pe zi sistematic in alta parte, ca Urgenta lor functioneaza pana la 15:00, ca este foarte bogata, ca mai toti ii stiu de frica sau simpatizeaza cu simulacrul de spital condus de ea. Banii sa curga, oamenii nu conteaza. Si curg, se pare.
   Ce diferenta este inte acest spital si azilele groazei?

  • Nu era de fapt un raspuns la comentariul de sus, ☹️, asa este cand folosesti telefonul si nu vezi pe ce apesi, sau apesi prea repede, fara sa vrei.

 2. Bă , ăsta e Crin Antonescu deghizat în Coana Mare !