G4Media.ro

STUDIU: Omicron supravieţuieşte mai mult timp pe plastic şi piele faţă de…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Incredere maxima in cercetatorii japonezi. In rest…nu prea.

    • Corect. Japonezii au cultura lor, distincta fata de corul mondial al științei cu pumnul in gura.

    • @Darwin, pare ca ai probleme mari de înțelegere. Nu s-a felicitat nimeni mai sus.

  2. Alt studiu – Persoanele care beau mai mult de cinci pahare de VIN ROSU pe săptămână au un risc cu 17% mai mic de a contracta virusul.
    Experții cred că acest lucru se datorează conținutului de polifenoli, care poate inhiba efectul virușilor precum gripa și infecțiile legate de tractul respirator.
    Băutorii de vin alb care consumă între unul și patru pahare pe săptămână au avut un risc cu 8% mai mic de a contracta virusul în comparație cu cei care nu consumă.
    Din păcate pentru ei, băutorii de bere și cidru au avut o șansă cu aproape 28% mai mare de a lua COVID, indiferent de cât de mult au consumat. https://www.dailymail.co.uk/news/article-10431221/Red-wine-wards-coronavirus-not-beer-according-new-research.html?ito=social-twitter_mailonline