G4Media.ro

STS: Aplicația Check DCC, prin care este scanat codul certificatelor de vaccinare,…

STS: Aplicația Check DCC, prin care este scanat codul certificatelor de vaccinare, necesită actualizare în sistemele de operare Android

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale informează joi seara că este necesară actualizarea aplicaţiei Check DCC pe dispozitivele cu sisteme de operare Android, întrucât au fost realizate modificări la gateway-ul european.

Conform unui comunicat transmis AGERPRES, actualizarea aplicaţiei a fost realizată de echipa de dezvoltare a Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, iar noua versiune a fost publicată joi în Google Play.

STS reaminteşte că aplicaţia Check DCC este disponibilă şi pe dispozitivele cu sisteme de operare iOS şi în versiunea web, la următorul link: https://certificat-covid.gov.ro/check-dcc.

Check DCC, dezvoltată de STS, este singura aplicaţie oficială aprobată prin legislaţia naţională pentru verificarea certificatelor în România. Aplicaţia Check DCC nu înregistrează şi nu reţine datele certificatelor verificate, prin scanarea codului QR de pe certificat fiind verificată autenticitatea şi îndeplinirea regulilor sanitare naţionale sau internaţionale a certificatelor europene COVID.

Certificatele atestă faptul că persoanele s-au vaccinat împotriva COVID-19, s-au testat şi au un rezultat negativ în evidenţele autorităţilor medicale ori s-au recuperat după COVID-19.

Aplicatia Check DCC

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Da. Apoi uninstall.

 2. Nu e nevoie de nici o aplicație, e de ajuns poza cu certificatul fals primită pe Whatsapp de la tovarăși.

 3. daca injectatii transmit virusul la fel ca neinjectatii ce rost are certificatul verde?

  • Sa facă viata nevaccinaților insuportabila ca sa-i facă sa servească hapul.
   Nu te mai preface ca nu știi.

  • Sunt șanse de 10 ori mai mici sa te îmbolnăvești, de 14 ori mai mici sa transmiți, și de 34 de ori mai mici sa faci o forma grava de boala / spitalizare în caz ca te îmbolnăvești. Gândește te la asta și noapte bună

  • Andrei , te-o spălat bine pe creier. Vaccinul asta care zici tu că e vaccin e apă de ploaie, bună să te speli pe ouă cu ea. La început gunoaiele care te spala pe creier spuneau că atunci când se atinge procentul de 70% , prin vaccinare + cei trecuți prin boală , totul o sa fie bine. Țin să te anunț că acel procent s-a atins , doar că Arahatii vor neapărat să te injecteze , că vezi tu , vaccinul e mai bun ca anticorpii tăi dobânditi pe cale naturală. O sa vă injectați in fiecare lună , cate zile veți avea !