G4Media.ro

Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului la ceremoniile de Ziua Marinei în Portul…

Sursa foto: captură video

Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului la ceremoniile de Ziua Marinei în Portul Constanța, întreruptă de organizatori / IPS Teodosie: Îi compătimesc pe cei care au făcut asta pentru că înaintea lui Dumnezeu vor răspunde

Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului la Ziua Marinei a fost întreruptă, luni, de organizatori şi a fost dat cuvântul şefului Statului Major al Forţelor Navale, Mihai Panait, relatează News.ro.

ÎPS Teodosie şi-a continuat apoi slujba religioasă, aproximativ cinci minute, fără sunet, după care a părăsit portul militar.

Arhiepiscopul a declarat jurnaliştilor că este pentru prima oară când i se opreşte microfonul în timpul unei slujbe religioase şi că nu vrea să interpreteze acest gest.

Întrebat dacă s-a supărat, el a răspuns: „De ce să mă supăr, nu am voie să mă supăr. Îi compătimesc pe cei care au făcut asta pentru că înaintea lui Dumnezeu vor răspunde”.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

24 comentarii

 1. Păi la tine nu contează ca tu și așa ai mai multe Învieri,Crăciunuri,probabil DUMNEZEI etc…..

  .

 2. Lasa spagoveanu ca la cate nenorociri ai facut si faci…nici nu ajungi sa discuti, ajungi direct in partea opusa. Intelegi ce zic.

  • Mai mult, conform credintelor crestine, un cleric are un standard de piosenie mult mai ridicat, fapt ce nu e prezent aici.

 3. Nu inteleg de ce tot il aduc pe sifonarul securitatii sa faca ce? Sa il aduca sa cheme ploaia si atat!
  Biserica aia pe trotuar mai exista?

 4. Vai saracu … s-a retras plangand in limuzina Mercedes.

  Agent confirmat de s3curitate comun1sta – nume de cod Mache

 5. Șpagoveanule, slujba ta ar fi ținut toată ziua iar evlavioșii credincioși ortodocși n-au timp pentru așa ceva, s-au adunat acolo pentru altceva. Poți fi mai diplomat și mai scurt, 10 minutee suficient. Pe de altă parte mi se pare ciudat ca o sărbătoare a marinarilor, care și-au ales-o ca patroană pe Maica Domnului și sărbătoarea ei ca sărbătoare și a lor, să înceapă cu zeul Neptun.

 6. Nenea Șpagoveanu,ai fost și rămâi un der be deu…

 7. alt popa mai sanatos nu se gasea?

 8. Credincioșii nu au nevoie în realitate de unul ca ăsta să le țină slujbe și prelegeri despre nimic. Preafericitul ăsta doar se folosește în interes propriu de funcția pe care o are.

 9. cand auzi astfel de amenintari din partea unei inalte fete bisericesti, realizezi ca biserica nu are nici o treaba cu iubirea lui isus de oameni

 10. Ehh, Machisor, lasa-i pe ei sa raspunda in fata lui Dumnezeu, ca tu oricum esti pe alta lungime de unda, tu raspunzi in fata lui Chirica!

 11. Puie Pake !!!

 12. Asa ceva…NU SE FACE!!! Inalt Prea Sfintitul Teodosie ar fi trebuit sa vorbeasca PRIMUL si toti sa-l asculte,incepand cu Presedintele tarii,fiind vorba nu despre cuvantul IPS sale ci despre CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU. Vezi draga Românie de ce nu-ti merge bine?! Macar sa tragi concluzia care trebuie si sa-ti votezi conducatori cu adevarat crestini!

 13. Nu vorbiți ce nu știți.Cind sunteți plini de păcate și bolnavi fizic și spiritual,la cine mergeți mai întâi?La doctor și slujitorii Bisericii ortodoxe Române,nui așa stimați cititori?De ce nu vă vedeți de starea voastră în care sunteți voi în primul rând și după aceea să vezi ale altora.De ce nuti vezi birna din ochii tăi și după aceea să vezi paiul din ochiul aproapele tău.De criticat și judecat sunteți primii,dar să faceți ce este după bunătatea lui Dumnezeu,nu faceți, că vă este rușine sau din alte motive nu o faceți, păi de, că mă vede prietenii,etc,nu vreau să mă fac de rușine,ce o să creadă despre mine, că sunt înapoiat,etc.Rusine să vă fie la toți,cei care vorbiți ce nu știți despre slujitorii Bisericii ortodoxe Române! Să ajungeți și voi la măsura și capacitatea slujitorii Bisericii ortodoxe Române, să treceți și voi prin ce au trecut și ei în regimul comunist și după aceea să vorbiți mascariciilor.Ati suferit prigoana și foametea pentru slujirea Bisericii Ortodoxe Române și să apărați dreapta credință Ortodoxe Române?Ați stat voi în închisoare bătuți și batjocorit pentru credință Ortodoxe ai Bisericii dreapta credință?Nu voi ați stat în condiții mizere in lagărele comuniste,ci slujitorii Bisericii Ortodoxe Române, așa că nu mai vorbiți ce nu știți.Ca cu ce judecată judecați voi,cu aceea judecată vi se reîntoarce înapoi vouă cei care vă credeți sfinți.Ca cu ce pahar dai semeniilor tăi,cu același pahar îți va da bunul Dumnezeu vouă,cei care criticați și judecați pe slujitorii Bisericii Ortodoxe Române!

  • Sa doneze averile statului român că nu au nevoie de ele! Să se plimbe în dacii nu în mertzane! Să nu mai ceară bani la serviciile prestate! Am o listă intreaga de lucruri normale pentru o biserică! Spalatel pe creier, marș in grota ta la lins de icoane și să ieși când te strig eu!

  • „Crestinule”, „ortodoxule”, ce tot ii tragi cu dreapta credinta? Ia-ti polologhia si du-te si prezint-o intai mai marilor pe care-i pupi in dos! Ti se pare ca ce fac astia din BOR e ortodoxie, sau crestinism macar? Crestinismul e in primul rand despre iubire si smerenie, nu despre imbogatire. Iar Isus nu era ortodox, in sensul religios, nici crestin macar! Ati ajuns sa puneti pret mai mare pe tot felul de traditii bisericesti si sa ignorati cele zece porunci! Vrei ortodoxie, du-te si caut-o pe la pustnicii retrasi prin munti, nu in BOR; in BOR e ipocrizie, nu ortodoxie. Iar vointa lui Dumnezeu n-o cunoaste nimeni, nu e aia pe care o vreti voi. Pentru voi, daca „vointa lui Dumnezeu” nu e aceea agreata de voi, atunci cu siguranta vine de la dracu’. Primitivilor!

 14. in fata atator vanzatori de copii gen iohsnis si politicieni retarzi gen chitac si ciuca nu stiu de xe s a complicat Teodosie sa vorbesca.

 15. “IPS” fost colaborator al scuritatii comuniste si un om corupt (cum cerea el 5000 de euro de la un potential student la teologie) , nu are nici un Dumnezeu. Find un fost colaborator al securitatii nu o sa aiba probleme cu legea in Romania, dar sa speram ca o sa aiba probleme penale dupa trecerea in nefiinta, cand o sa-l cunoasca pe Dumnezeu.

 16. Din cauza avântului revoluționar al comentatorilor și al scribalăului de la g4media nu a sesizat nimeni de fapt care e problema. O ceremonie ce trebuia organizată perfect s-a dat peste cap din motive de proastă sincronizare. Preotul a avut alocate 17 minute pentru slujbă și după 10 minute i-au tăiat microfonul din motiv de Klaus. Trecem peste părerile pro sau contra preotului, mă îngrijorează lipsa de profesionalism la nivelul aparatului președintelui, al marinei militare. O ceremonie, care în esență e religioasă a fost compromisă.