G4Media.ro

Se reiau testele de conducere în Anglia și Țara Galilor după aproape…

Se reiau testele de conducere în Anglia și Țara Galilor după aproape patru luni de pauză. Locurile la teste sunt ocupate până în august

Testele de conducere se reiau în Anglia și Țara Galilor joi, în Irlanda de Nord încep de pe 23 aprilie, iar în Scoția de pe 6 mai. Evenimentul a fost unul așteptat îndelung de rezidenții din Marea Britanie, inclusiv miile de români care vor să obțină un permis de conducere britanic.

Lecțiile de condus au fost reluate în Anglia și Țara Galilor pe 12 aprilie, șoferii aspiranți din Scoția putând lua lecții din 26 aprilie, iar cei din Irlanda de Nord din 23 aprilie.

Cu toate acestea, restricțiile privind Coronavirus sunt încă în vigoare, ceea ce înseamnă că fața trebuie acoperită în permanență pentru șoferii elevi și pentru instructorii lor.

Șoferii sunt îndemnați să facă un test de debit lateral, disponibil cu rezultat în 30 de minute, înainte de a da testul de conducere – chiar dacă nu au simptome Covid. În caz de test pozitiv, testul de conducere trebuie reprogramat. Testul Coronavirus nu este însă obligatoriu.

Mașina pe folosită pentru test trebuie să aibă cel puțin o fereastră deschisă pe fiecare parte pe tot parcursul testului.

Majoritatea locurilor pentru test de conducere sunt rezervate în prezent până în august, cu o întârziere de aproximativ 420.000 de teste din cauza pandemiei.

Testul teoretic costă 23 de lire sterline, iar cel de conducere 62 de lire.

Foto: www.gov.uk

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.