G4Media.ro

Rusia blochează „complet” orice ajutoare umanitare pentru Mariupol, susține viceprimarul orașului: „Au…

Rusia blochează „complet” orice ajutoare umanitare pentru Mariupol, susține viceprimarul orașului: „Au mai rămas 100.000-130.000 de civili. Populaţia supravieţuieşte. Împart unii cu alţii tot ce au”

Între 100.000 şi 130.000 de civili s-ar afla la mariupol, asediaţi şi bombardaţi, fără apă şi fără hrană, iar Rusia a blocat complet ajutoare umanitare destinate oraşului, acuză luni viceprimarul Serghei Orlov la BFMTV, potrivit News.ro.

”La Mariupol au mai rămas 100.000-130.000 de civili. Ei suferă din cauza atacurilor, fără apă şi hrană”, deplânge viceprimarul.

”Rusia a blocat complet orice ajutor umanitar în oraş”, acuză el.

”Populaţia supravieţuieşte. Ei împart unii cu alţii tot ceea ce au. Oamenii caută apa direct în puţuri, în pământ şi caută mâncare în magazine abandonate”, declară el.

Sursa foto: Twitter / Roman Skliarov

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Serios, asa mi-a zis mie Zelea. E foarte amuzant cum spalatii pe creier de Europa „Libera” accepta ca Mihai Balbaci si-a dat demisia si a transformat Romania in republica „ca sa nu fie lichidati o mie de studenti”, dar oamenii lui Zelea au voie sa nu se dea batuti ca sa nu fie lichidati O SUTA DE MII de civili.

  2. Wtf .. mosule .. mai usor cu AURolacul 🥶